Adaletsizlikten bıktım

Reaksiyon skoru
38
İş yerinde prosedür sadece bana uygulanıyor. Başkaları olunca hiç bir şey demek yok bana gelince katı kurallar sadace beni görüyorlar koca şantiyede adaletsizlik had safada ne yapmam gerekiyor

İş yerinde prosedür sadece bana uygulanıyor. Başkaları olunca hiç bir şey demek yok bana gelince katı kurallar sadace beni görüyorlar koca şantiyede adaletsizlik had safada ne yapmam gerekiyor

Hocam genel olarak anlattıklarına bakılırsa, sen birilerinin akraba kontenjanını işgal ediyorsun. Zorbalığa uğramanın sebebi bu.

bence oradan çık başka bir iş yerine gir arkadaşın dediği gibi muhtemelen senin çıkman için uğraşıcaklar maaşı bile düzgün vermeyebilirler hem hakkını alamayacaksın hem de zorbalığa uğrayacaksın bence orada kalmaya gerek yok daha fazla

Takma kafana bizde 2 tane kız elaman var çay kahve getirsinler diye patron sadece bana yaptırıyor kızlara benden daha fazla maaş veriyor ve hiçbirşey yapmıyorlar sen durur ken kızlar mı yapıcak diyor kargoyada beni gönderiyor😂 2dk geç kalsam azar işitiyorum

bence oradan çık başka bir iş yerine gir arkadaşın dediği gibi muhtemelen senin çıkman için uğraşıcaklar maaşı bile düzgün vermeyebilirler hem hakkını alamayacaksın hem de zorbalığa uğrayacaksın bence orada kalmaya gerek yok daha fazla
Kamuda çalışıyorum engeli personelim

Geri