Neler Yeni

!!!! ADANADA ARAPÇA TABELALAR SÖKÜLÜYOR !!!

Sizce Mantıklımıydı ?

• Evet

Oylar: 77 63.6%
  • Kesinlikle

Oylar: 61 50.4%
  • Hayır

Oylar: 4 3.3%

• Oy kullanan toplam üye
    121

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Tuğra
Yalnız bahsettiğin türkler yurt dışında kaçak sığınmacı olarak yaşamıyor. Yurt dışında 15 milyon sığınmacı alan bir başka ülke de yok. Yurt dışında ülkenin ana dilini bilmeyenlere de vatandaşlık verilmiyor. Yurt dışında vatandaşlık dağıtılmıyor. Birde kürt olduğunu belirtmişsin. Günümüzde bu sorundan en çok muzdarip insanlar da kürtler. Yani nasıl böyle bir şey söyleyebildiğini de anlamış değilim. Muhtemelen yalan söylüyor olmalısın. Ek olarak arapları çok sevdiysen uçak biletin de benden. :D
konuyla alakasız ama profil fotonu gördüğümde patladım
o arkadaşa ek olarak bir şey diyeceğim kanka uçak parasınada gerek yok bizim suriye sınırından salalım

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz
özel mülkiyet ingilizce fransızcaları almancalarıda kaldırsanıza
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman türkolarda yurt dışında türkçe isimli dönerci kebapçı pideçi açmasın
kanka sen arabistana gitsene burası laik kendine ait dili olan bir ülke gereksiz hoşgörüyü orda fazlasıyla yaşatırlar sana özel isim vb tr alfabeiyse konulabilir yurt dışında ben görmedim hiç arapça abuzerin yeri falan diye.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Tuğra
kanka sen arabistana gitsene burası laik kendine ait dili olan bir ülke gereksiz hoşgörüyü orda fazlasıyla yaşatırlar sana özel isim vb tr alfabeiyse konulabilir yurt dışında ben görmedim hiç arapça abuzerin yeri falan diye.
max Abuzers Place yazar

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz
max Abuzers Place yazar
yazsın burdaki suride ozaman abuzerin yeri diye lafım yok, gerçi var ya kimin ülkesinde yaşıyor faşistim sonuna kadar hayırdır kimin ülkesinde kimden faydalanıyor allahın arabı gelip burda cirit atıyor istemiyorum kardeşim ülkemde en hümanisti gelsin vazgeçiremez beni.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Tuğra
beyler Allah sonumuzu hayır etsin bunlar üstümüze çıkıyor

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru