AX4U300038G16A-SR30RAM çipinizi söyleyin ona göre yorum yapalım ^^Rehber - RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]
-İndirme linki düzeltildi. Öncelikle neden çiplerimizi öğrenmek önemli ondan bahsedelim. Bir örnek vericem. Mesela bir RAM alacaksınız. Adata D30' da karar kıldınız. Çünkü markasını beğendiniz. Lakin 15 TL ucuza NeoForza olduğunu gördünüz. Kararsız kaldınız ve markadan dolayı kararınızı Adata'...forum.donanimarsivi.com
AX4U300038G16A-SR30
pardon bakıyorum hemenModelini söylediniz, attığım rehberden RAM'in çip sayfasını SS atınız.
Modelini söylediniz, attığım rehberden RAM'in çip sayfasını SS atınız.
Buralar karışacak hocam, E-Die en iyi bellek çiplerinden biridir. Benim 2 gömlek üstümdür.Adata AX4U320038G16A-SR30 8 GB DDR4 3200 MHz Ram
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon bakıyorum hemen
ramlarım şuan 3200 mhz de çalışmıyor mu ?Adata AX4U320038G16A-SR30 8 GB DDR4 3200 MHz Ram
pardon bakıyorum hemen
hocam nolur ciddi olduğunuzu söyleyin de sistemimi kötüleyenlerden biraz da olsa uzaklaşıp huzur bulayımBuralar karışacak hocam, E-Die en iyi bellek çiplerinden biridir. Benim 2 gömlek üstümdür.
@RevDeisDou Sen seversin gel hele.
wmic memorychip get speedramlarım şuan 3200 mhz de çalışmıyor mu ?
Hocam ciddiyim, gerçekten iyi bellek çipleri.ramlarım şuan 3200 mhz de çalışmıyor mu ?
hocam nolur ciddi olduğunuzu söyleyin de sistemimi kötüleyenlerden biraz da olsa uzaklaşıp huzur bulayım
Hey maşallah bu ramden bu çipAdata AX4U320038G16A-SR30 8 GB DDR4 3200 MHz Ram
pardon bakıyorum hemen
a320m hwmic memorychip get speed
CMD'e bu kodu yazarak öğrenebilirsiniz, Anakartınız nedir?
Şu an o RAM'den E-Die çıkaran ilk defa görüyorum.
Hocam ciddiyim, gerçekten iyi bellek çipleri.
Etiketlediğim arkadaş yardımcı olur.
2 side 3200 yazıyorwmic memorychip get speed
Benim ramlerimde e-die fakat revdeisdou oc değmez demişti ramlerim için.wmic memorychip get speed
Ben o işlerden anlamıyorum anlayan arkadaşa sorduğumda ''Boşa uğraşma çip iyi ama bellek kötü'' dedi ben de üstelemedim. Birebir aynı ramlerimiz.overclock performansı nasıl yapmalı mıyım yapmamalı mıyım ?