🔥İndirim Adata Legend 900 Pro 1 TB SSD 2.880 TL

Adata legend serilerinde dram pek kullanmıyor diye biliyorum, genelde kendi üst modellerinde ya da XPG nin üst segment ssd lerinde kullanıyorlar drami. Legend 700 serisinde de yoktu , legend 850 var bende onda da yok.

A seviyesi yani Kingston Renegade gibi SSD'ler ile aynı seviyede yer alıyor. Ama böyle bir SSD'de QLC kullanmaları çok saçma olmuş.

3 tane aldım aynı adrese farklı hesaptan aldım sorun olur mu

Ben forumlardan okuduğum kadarıyla yok diye biliyordum.
Senin bildiğin doğruymuş, ben de Dram var diye biliyodum ama HMB imiş kendi sitelerinde yazıyor

"LEGEND 900 PRO utilizes a SLC cache algorithm and HMB (Host Memory Buffer) technology to take advantage of caching and adopts LDPC (Low Density Parity Check Code) error correction mechanism to ensure the accuracy of data transmission and file security."

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Xpg marka ssd tavsiye etmiyorum 2 farklı modelini kullandım birisi çok hızlı bozuldu diğeri 2-3. Yılın da ömrünü doldurdu (günde 4-5 saat bilgisayara bakıyorum sadece oyun ve sosyal medyaya bakıyorum, render vs. yorucu şekilde kullanmadım)

m2 ssd im bozuldu samsung marka 980 modelini kullanıyordum dram filan ne demek çokta anlamıyorum ama 1tb diske hem pc yi kuruyorrum hem oyun yüklüyorum bu harrddisk alınır mı? bana gidermi ne dersiniz ihtiyacım var fiyatıda iyi gibi gözüküyor 300 500 verip daha iyisinide alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkurler.

Xpg marka ssd tavsiye etmiyorum 2 farklı modelini kullandım birisi çok hızlı bozuldu diğeri 2-3. Yılın da ömrünü doldurdu (günde 4-5 saat bilgisayara bakıyorum sadece oyun ve sosyal medyaya bakıyorum, render vs. yorucu şekilde kullanmadım)
Modeli neydi imzamdaki model mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri