3 tane aldım aynı adrese farklı hesaptan aldım sorun olur muA seviyesi yani Kingston Renegade gibi SSD'ler ile aynı seviyede yer alıyor. Ama böyle bir SSD'de QLC kullanmaları çok saçma olmuş.
ADATA 1TB Legend 900 Pro NVMe M.2 SSD (Okuma 7400MB / Yazma 6000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ADATA 1TB Legend 900 Pro NVMe M.2 SSD (Okuma 7400MB / Yazma 6000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
uygun.ev kullanımı için uygun mudur ne diyorsunuz
Ben forumlardan okuduğum kadarıyla yok diye biliyordum.Var.
![]()
SSD Database - Caner UNCU
docs.google.com
Senin bildiğin doğruymuş, ben de Dram var diye biliyodum ama HMB imiş kendi sitelerinde yazıyorBen forumlardan okuduğum kadarıyla yok diye biliyordum.
Modeli neydi imzamdaki model miXpg marka ssd tavsiye etmiyorum 2 farklı modelini kullandım birisi çok hızlı bozuldu diğeri 2-3. Yılın da ömrünü doldurdu (günde 4-5 saat bilgisayara bakıyorum sadece oyun ve sosyal medyaya bakıyorum, render vs. yorucu şekilde kullanmadım)
imzanız da modeliniz gözükmüyor birisi sx serisi diğeri de spectrix serisiydiModeli neydi imzamdaki model mi