🔥İndirim WD SN7100 1 TB 7250/6900 2.799 TL

Dram yok fakat hmb teknolojisi var, yani sistemin belleğinde tablolarını tutuyor. Dram ile arasında çok minimal farklar vardır. O sebeple sırf dram yok diye almayanlar bir daha düşünebilir.

Dram yoksa a seviye değildir
Bu nasıl mantık?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlık hatalı.....

Ayrıca Kingston Renegade ile aynı sınıf değil.. SN850X modeli aynı sınıf olabilir belki ama bana göre o da değil 600 TBW veri yazma garantisi çok düşük.... Her türlü Renegade ve KC3000 tercih edilir...
Tier liste göre öyle:

itopyadan alışveriş yaparken sizde de taksit sayısı seçilmemiş uyaruus veriyo mu? taksit sayısı seçecek yer de yok

A seviyesi SSD yani Kingston Renegade vb. SSD'ler ile aynı seviyede yer alıyor.

Bu listeye göre aynı kulvarda ssd'ler değil. Dramsiz en iyi ssd'lerden biri SN7100 fakat o ssd'lerle aynı yerde asla değil.

edit: ayrıca renegade ile aralarında 400tbw ömür farkı var.

Ömrü kaç bunun.hocam bilgi var mı? TB cinsinde
600tb olarak belirtilmiş . Ama tb belirtilen saat yada tb ömrünü tamamlasa bile yine de güzel çalışan ssd var evet önemli ama ona çok takılmamak lazım diğer özellikleri bence ön planda olmalı .

600tb olarak belirtilmiş . Ama tb belirtilen saat yada tb ömrünü tamamlasa bile yine de güzel çalışan ssd var evet önemli ama ona çok takılmamak lazım diğer özellikleri bence ön planda olmalı .
Ya SSD arıyorum adata 850 legend lite var ama 1 TB yetersiz bana 2 TB en az arıyorum bilemedim bunu mu alsam yoksa Kasım'da 2 TB drammli falan mı kovalasam

Bu listeye göre aynı kulvarda ssd'ler değil. Dramsiz en iyi ssd'lerden biri SN7100 fakat o ssd'lerle aynı yerde asla değil.
Bence de sunduğu özelliklerden hızı kontrolcüsü vs çok iyi olsada dram olmadan a sınıfı sayılmamalı .

oyun tutmak için falan rakipsiz ürün kalitesi garantisi ama kesinlikle itopyadan almazdım ben. Çöp firma. Ayrıca DRAM yok işletim sistemi için pek tavsiye edilmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya SSD arıyorum adata 850 legend lite var ama 1 TB yetersiz bana 2 TB en az arıyorum bilemedim bunu mu alsam yoksa Kasım'da 2 TB drammli falan mı kovalasam
sn850x ya da 990 pro al. başka bir şey bakmana gerek bile yok

Son düzenleme:
Ssd fiyatlarının yükseleceğine dair bir söylenti var kasımda çok uzak değil beklenebilir tercih sizin . bütçenizi bilmiyorum ama exceria pro olabilir

edit: ayrıca renegade ile aralarında 400tbw ömür farkı var.
Caner Uncu resmen SSD'nin vücut bulmuş hali ve Türkiye'de SSD'ler hakkında en bilgili kişi. Mavi forumdan sormak lazım.

Son düzenleme:
Fiyat güzel alınır aceleniz yoksa kasımda bu fiyatlara dramli olanları bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,417
Üyeler
186,061
Son üye
omervefai
Geri