🔥İndirim WD SN7100 1 TB 7250/6900 2.799 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,347
A seviyesi SSD yani Kingston Renegade vb. SSD'ler ile aynı seviyede yer alıyor. DRAM yok ama bence bu fiyatta yapışılmalı. SSD ve RAM fiyatları uçtu.

Birdaha dramsiz SSD ile uğraşmam tamamen pişmanlık, 4000 okuma yazma olsun dram olsun dayanıklı olur kafamda rahat

Dram yerine normal ram kullanıyor sanırım. Çoğu performans kaybının çok minimal olduğunu söylemiş redditte

Birdaha dramsiz SSD ile uğraşmam tamamen pişmanlık, 4000 okuma yazma olsun dram olsun dayanıklı olur kafamda rahat
A seviyesi SSD bu. Sorunlar en minimal olur yani. C seviyesi DRAM'siz SSD ile bunun arasında dağlar kadar fark var.

Son düzenleme:
A seviyesi SSD yani Kingston Renegade vb. SSD'ler ile aynı seviyede yer alıyor. DRAM yok ama bence bu fiyatta yapışılmalı. SSD ve RAM fiyatları uçtu.

Başlık hatalı.....

Ayrıca Kingston Renegade ile aynı sınıf değil.. SN850X modeli aynı sınıf olabilir belki ama bana göre o da değil 600 TBW veri yazma garantisi çok düşük.... Her türlü Renegade ve KC3000 tercih edilir...

Son düzenleme:
ssd ihtiyacı olan varsa alabilir birde a seviyesi demişler iş görür okuma yazma hızları da güzel. dram olayını tam olarak bilmiyorum ama hızı depolama için gayet yeterli

Dram ne yav ? oyun oynuyacağım,render yapmıyorum cs lol valo sabit oybuyorum alınır mı? ihtiyacım var

Sandisk TLC Nand kullanıyor. Dram yok HMB var Dram olsa hemen alırdım. İsterse çok hızlı olsun uzun soluklu işlerde performans kaybı hoş olmuyor.

Sandisk TLC Nand kullanıyor. Dram yok HMB var Dram olsa hemen alırdım. İsterse çok hızlı olsun uzun soluklu işlerde performans kaybı hoş olmuyor.
Ömrü kaç bunun.hocam bilgi var mı? TB cinsinde

Geri