Adata SU630 240gb SSD Komik derecede yavaş!

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Adata SU630 marka her biri 240gb 2 adet ssd im bulunmakta ve bunların arasında yaklaşık 50 gb bir dosya atmak istedim fakat D diskinden C diskine bu işlemi gerçekleştirirken %4 e kadar normal bir değerde sürerken birden çok komik bir değer olan 5-6mb/sn değerlerine düşüyor internet deki türlü ayarları denesem de sorunu bir türlü çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum

Ekler

• 2021.03.07-15.32_01 (2).png
    2021.03.07-15.32_01 (2).png
    92.7 KB · Hit: 78
Normal bir durum.
Benim bx500de ara ara 7lere düşüyor

bu ssd de normal.

Kronik sorunlu bir SSD, yapabileceğiniz bir şey olduğunu zannetmiyorum. Firmware güncellemesi yapmayı deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar Adata SU630 marka her biri 240gb 2 adet ssd im bulunmakta ve bunların arasında yaklaşık 50 gb bir dosya atmak istedim fakat D diskinden C diskine bu işlemi gerçekleştirirken %4 e kadar normal bir değerde sürerken birden çok komik bir değer olan 5-6mb/sn değerlerine düşüyor internet deki türlü ayarları denesem de sorunu bir türlü çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum
Gayet normal o modele göre

o ssd kronik sorunlu normal

Sorunlu bir model olduğu için çok yadırgamamak lazım.

Kronik sorunlu bir SSD, yapabileceğiniz bir şey olduğunu zannetmiyorum. Firmware güncellemesi yapmayı deneyebilir
Yaptım malesef bir fark yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cidden saçmalık ben yinede bunun yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü benchmark testlerinde gayet iyi sonuçlar veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi fark ettim C diskinden D ye büyük bir dosya aktardığımda işlemi gayet hızlı gerçekleştirdi

Son düzenleme:
Geri