- Reaksiyon skoru
- 128
bu ssd sorun yalatır mı
Yaratmaz alınırbu ssd sorun yalatır mı
Sanırım hazır sistemle olanı diyor.Güvenilir bir satıcı bulamadım, nereden alacaksın?
Gaming Gen'deki sistemlerde var belki hazır sistemdir.Güvenilir bir satıcı bulamadım, nereden alacaksın?
SU630 ve 650 ler sorunlu ama 750 de sorun yokBaşta Samsung olmak üzere Adata, Corsair, Sandisk marka SSD'leri gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Modeline göre değişir SU630 en kötü SSD'lerden.Başta Samsung olmak üzere Adata, Corsair, Sandisk marka SSD'leri gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
SU630 ve 650 ler sorunlu ama 750 de sorun yok
2 senedir SU650 modelini kullanıyorum tık yok. Maşallah.Modeline göre değişir SU630 en kötü SSD'lerden.
630 dedim ben? 650 hakkında fikrim yok.2 senedir SU650 modelini kullanıyorum tık yok. Maşallah.
Sen bi CrystalDiskİnfo ve CrystalDiskMark at bakalım öldüğü için mi tık yok?2 senedir SU650 modelini kullanıyorum tık yok. Maşallah.
650 de sorunlu630 dedim ben? 650 hakkında fikrim yok.
Ben de öyle duydun ama kendi gözümle görmediğim için yorum yapmadım.Sen bi CrystalDiskİnfo ve CrystalDiskMark at bakalım öldüğü için mi tık yok?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
650 de sorunlu
Değerlerini bi' test et bence.2 senedir SU650 modelini kullanıyorum tık yok. Maşallah.