XPG 8gb 3000mhz Ddr4 Spectrix Rgb Gaming Masaüstü Ram Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
XPG 8gb 3000mhz Ddr4 Spectrix Rgb Gaming Masaüstü Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Tabikide efsane ötesi bir ram. Eğer aklında ram bozulur gibi bir soru işareti varsa hiç dert etme ramler en az 10 sene dayanıklıdır bozulurdan kastım kronik arıza zaten ramde kronik arıza olmaz benim bildiğim.Bu RAM güzel mi arkadaşlar hakkında bilgi berirmisiniz
Çk teşekkür ederimGüzel RAM kullanan arkadaşim var memnun
Teşekkür ederim kralTabikide efsane ötesi bir RAM. Eğer aklında RAM bozulur gibi bir soru işareti varsa hiç dert etme ramler en az 10 sene dayanıklıdır bozulurdan kastım kronik arıza zaten ramde kronik arıza olmaz benim bildiğim.
Anladım teşekkürlerÇip modellerini bulamadım ancak gayet iyi RAM'ler. Sorun yaşatacağını sanmıyorum. Ayrıca RGB yazılımı gayet güzel.
Teşekkür ederim reis
Çok güzel ram’ler kardo şimdiye kadar bi sıkıntısını görmedimBu RAM güzel mi arkadaşlar hakkında bilgi berirmisiniz
Teşekkür ederim reis
tabii ki yazarım kankaaynısını almayı düşünüyorum ürün gelince discord üzerinden yazarmısınız / xSlowers#1891
bekliyor olacağımTeşekkür ederim reis
tabii ki yazarım kanka
Tmdırbekliyor olacağım