Neler Yeni

Adata XPG Spectrix S40G 256GB Nasıl sizce ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Samet Kirca

Adata XPG Spectrix S40G 256GB arkdadaşlar aranızda bu m2 ssdiyi kullanan var mı veya bilgisi olan alınır mı sizce rgb den dolayı ısınma yapar mı ?​

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
RGB'leri nedeniyle ısınmaya sebep olabiliyor. Eğer RGB açık kullanacaksanız almayın, RGB kapalı kullanacaksanız problem yok.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
RGB'leri nedeniyle ısınmaya sebep olabiliyor. Eğer RGB açık kullanacaksanız almayın, RGB kapalı kullanacaksanız problem yok.
benimde hoşuma gidiyor rgb si fazla ısınmamı yapıyor zararı varmı;?

w1B3

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Hakkı Mürev
Onu almasın onun yerine SX8200PRO almanız daha mantıklı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde hoşuma gidiyor RGB si fazla ısınmamı yapıyor zararı varmı;?
Okuma/Yazma hızları düşüyor.Benim önerdiğim modele bakmanızı tavsiye ederim.

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
Alacak arkadaşların kafasındaki soru işaretlerini gidermek için yazıyorum, RGB açık ve kapalı vaziyette Bench testi yaptım 1 derece fark etti ya da etmedi, ilk aldığım sıralarda yaptığımda öyleydi şimdi bir daha yaptım aynı şekilde RGB açıkken ve kapalıyken 3 derece bir fark oluştu, ilk önce RGB kapalı test yaptım daha sonra açık test yaptım iyice soğumasını beklemem gerekirdi sanırım. İlk aldığım sırada yaptığımda 1 derecelik fark vardı. Üzerinde pasif alüminyum soğutucu var, LED'ler az enerji harcar, 1 m'si 2.5 W gibi ortalama değer söylesek, 80 mm'lik SSD'de 0,4 W gibi bir değer olduğunu söylesek, ne kadarı ısı olarak çıkar? Google'a LED'lerle ilgili yanlış bilinen gerçekler yazarsanız birçok makale veya yazı var, LED'ler ısınır ama ısıyı yaymazlarmış ben de yeni öğrendim içerisindeki ufak soğutucu sayesinde kolayca soğutulurmuş bu sayede elimizi LED ampule değdirebiliyoruz, Ben de alırken çok kafama takmıştım, LED'siz olanlardan daha ucuz olduğu için aldım. Memnunum bir sıkıntısını görmedim, RGB'yi isterseniz kapatabilirsiniz ama programı açıp LED'i kapatmanız lazım sonra isterseniz programını kapatabiliyorsunuz, Logitech gibi değil yani, direk kendi hafızasına LED kapalı komutu gitmiyor. PC'yi tamamen kapatıp açtığınızda LED'ler kendiliğinden geri yanıyor.

Ekler

• RGB açık.png
    RGB açık.png
    483.9 KB · Hit: 38
  • RGB kapalı.png
    RGB kapalı.png
    431.8 KB · Hit: 29
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,562