O arayüz çok güzelmiş. Bu Adblock Plus baya bozdu gerçekten. Eskiden çok iyiydi şimdi batırdılar. Mecbur ben de geçeceğim artık.Önceden Adblock kullanıyordum. Bende de bazı reklamları engellemiyordu.
Şu anda Ublock kullanıyorum. Engellemediği reklam görmedim. Arada bir çıkıyor.
Şu anki durumu böyle
Alıntıyı görüntüle
E çok iyiymiş o ben ona geçeyim öyleyse.Adblock Plus çok kaynak tüketmesiyle beraber güvenlik anlamında hiçbir şekilde yardımda bulunmamaktadır. Saygın siber güvenlik uzmanlarınında tavsiye ettiği uBlock Origin, zararlı domainleri engellemek ile birlikte az kaynak tüketir, ve gizliliğinizi ihlâl eden öğelere karşı korur.
uBlock Origin Proxy veyahut VPN kullansanız dahi yerel IP adresinizin sızmasına sebebiyet veren WebRTC'yi de engelleyebilmektedir.
İdeal ayarları uBlock Origin Tanıtımı ve Önerilen Ayarları adlı konuda bulunmaktadır.
Ben 1.cini kullanıyordum forumda bi arkadaş ikisinidr kullanıyormuş hiç çıkmıyormuş bende yükledim diğerini mükemmel oldu hiç çıkmıyorAdblock Plus'ı uzun bir süre kullanıyorum ama artık bazı reklamları engelle(ye)miyor. uBlock Origin'e geçmeyi düşünüyorum. Hangisini tercih ediyorsunuz?
Senin önerdiğin ayarları yapmıştım itopya kalsın hızlı giriş için lazım.