Neler Yeni

Adidas mı Nike mı almalıyım ?

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Arkadaşlar yeni bir ayakkabı almayı planlıyorum ama uzun zamandır ne adidasın ürünlerii ne de nike ın ürünlerini aldım kaliteli ürünleri var mı ? Alsam 6-7 ay götürür mü ? bunları merak ediyorum bide bilen varsa hangisi daha iyi onusöylerseniz sevinirim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
O senin kullanımına bağlı dostum. Yıllarca da götürebilir. Nike biraz daha pahalı olur Adidas'tan.
Ben Nike'dan yana kullanırım oyumu. 10 yıldır Nike giyerim daha üzen olmadı.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar yeni bir ayakkabı almayı planlıyorum ama uzun zamandır ne adidasın ürünlerii ne de nike ın ürünlerini aldım kaliteli ürünleri var mı ? Alsam 6-7 ay götürür mü ? bunları merak ediyorum bide bilen varsa hangisi daha iyi onusöylerseniz sevinirim
Sneaker ayakkabı ile top peşinde koşmayacaksan rahat 6-7 ay götürür.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Adidas kaliteli falan değil bence. en önemli şey ayakkabının rahat olması ve adidas ayakkabılar hiç rahat değil. Soft foam denilen bişey yok. Nike ve under armour tercih ederim.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Hangisi hoşuna giderse onu al. Adidas ve Nike çok defa kullandım.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sneaker ayakkabı ile top peşinde koşmayacaksan rahat 6-7 ay götürür.
çok top oynamam zaten günlük kullanımda yırtılma açılma vs ya da ıslanırsa yıpranma yapmıyorsa alıcam şuan giydiğim ayakkabılar pek bir kalitesizdi ve 2-3 ayda mahvoluyolar giyilcek halleri kalmıyor ve günlük kullanım yani ayakkabıyı yerden yerede atmıyorum ama işte kalitesiz şeyler alıncaki yaklaşık 200-300 arası bir para veriyorum onun yerine 6-7 ay götürecek kaliteli ayakkabı alayım dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adidas kaliteli falan değil bence. en önemli şey ayakkabının rahat olması ve adidas ayakkabılar hiç rahat değil. Soft foam denilen bişey yok. Nike ve under armour tercih ederim.
nike aldım diyelim koşu ayakkabısı mı almalıyım yoksa günlük giyim için mi almalıyım kafam çok karışık şu günler

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
çok top oynamam zaten günlük kullanımda yırtılma açılma vs ya da ıslanırsa yıpranma yapmıyorsa alıcam şuan giydiğim ayakkabılar pek bir kalitesizdi ve 2-3 ayda mahvoluyolar giyilcek halleri kalmıyor ve günlük kullanım yani ayakkabıyı yerden yerede atmıyorum ama işte kalitesiz şeyler alıncaki yaklaşık 200-300 arası bir para veriyorum onun yerine 6-7 ay götürecek kaliteli ayakkabı alayım dedim

nike aldım diyelim koşu ayakkabısı mı almalıyım yoksa günlük giyim için mi almalıyım kafam çok karışık şu günler
koşu

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil

Siz bilirsiniz. Bence 1 tane rahat koşu/yürüyüş ayakkabısı 1 tane de beyaz sneaker herkese lazım.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom