Neler Yeni

ADİDAS mont 1100 tl yapışın

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adam dogru diyor montun kalınlığının önemi yok benim columbia montum vardı baya pahalıydı hediye gelmişti çok güzel ısıtıyor yalıtımlı ve kumaşı güzel

AkawA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Özdemir
konuyu açan çok agresif maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
yav hadi salın abicim. sizin marka diye çakma giydiklerinizi ben siz çakmasını giyiyorsunuz diye giymiyorum :D siz lcwden devam. defacto bile çok size.

bide turko yazmış jahrein izliyor çoluk çocuk ya babanız alsın alsın size montu siz kendinize mont alamazsınız :D:D:D

Ekler

• saln.jpg
    saln.jpg
    29.4 KB · Hit: 62

Shaco

80+ Bronze
@Mert Özkaya konu kilitlenebilir indirim kalmamış amacının dışına çıkıyor.
Arkadaşlar ayrıca kavga var neden etiketlemiyorsunuz? Çok kırıldım.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yav hadi salın abicim. sizin marka diye çakma giydiklerinizi ben siz çakmasını giyiyorsunuz diye giymiyorum :D siz lcwden devam. defacto bile çok size.

bide turko yazmış jahrein izliyor çoluk çocuk ya babanız alsın alsın size montu siz kendinize mont alamazsınız :D:D:D
Lufian mont giyiyorum ama LCW giyenleri küçük görmeyecek zekaya sahibim ceketi mont diye paylaşman ve bu fiyata çok daha iyi tonlarca alternatif varken marka takıntın yüzünden ince bir mevsimlik ceketi babanın malı gibi savunman acınası bir şey marka diye çakmasını giydikleriniz genellemen beni çok derinden etkiledi artık lufian mont alırken bir kez daha düşüneceğim :D

r4NG3r

80+ Silver
Lufian mont giyiyorum ama LCW giyenleri küçük görmeyecek zekaya sahibim ceketi mont diye paylaşman ve bu fiyata çok daha iyi tonlarca alternatif varken marka takıntın yüzünden ince bir mevsimlik ceketi babanın malı gibi savunman acınası bir şey marka diye çakmasını giydikleriniz genellemen beni çok derinden etkiledi artık lufian mont alırken bir kez daha düşüneceğim :D
Bunun alıp kendini peygamber sandığı ceketi yurtdisinda evsizler giyiyor 😅

olci53

80+ Bronze
durgodreis'e saygım arttı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne markadır acaba, engin bilgilerinle aydınlatır mısınız bizi justfaruk? Ama bizi aydınlatırken lütfen "Paranızın, yettiği markalardan" bahsedin.
şimdi hayatında ilk kez beymen e girip moncler falan diyecek.

Son düzenleme:

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Allah ailesine sabır versin bu devir de böyle çocuklar çok türedi

Top Bottom