Bence de konu kapatılırsa iyi olur.@Mert Özkaya konu kilitlenebilir indirim kalmamış amacının dışına çıkıyor.
Arkadaşlar ayrıca kavga var neden etiketlemiyorsunuz? Çok kırıldım.
Lufian mont giyiyorum ama LCW giyenleri küçük görmeyecek zekaya sahibim ceketi mont diye paylaşman ve bu fiyata çok daha iyi tonlarca alternatif varken marka takıntın yüzünden ince bir mevsimlik ceketi babanın malı gibi savunman acınası bir şey marka diye çakmasını giydikleriniz genellemen beni çok derinden etkiledi artık lufian mont alırken bir kez daha düşüneceğimyav hadi salın abicim. sizin marka diye çakma giydiklerinizi ben siz çakmasını giyiyorsunuz diye giymiyorumsiz lcwden devam. defacto bile çok size.
bide turko yazmış jahrein izliyor çoluk çocuk ya babanız alsın alsın size montu siz kendinize mont alamazsınız![]()
Bunun alıp kendini peygamber sandığı ceketi yurtdisinda evsizler giyiyorLufian mont giyiyorum ama LCW giyenleri küçük görmeyecek zekaya sahibim ceketi mont diye paylaşman ve bu fiyata çok daha iyi tonlarca alternatif varken marka takıntın yüzünden ince bir mevsimlik ceketi babanın malı gibi savunman acınası bir şey marka diye çakmasını giydikleriniz genellemen beni çok derinden etkiledi artık lufian mont alırken bir kez daha düşüneceğim![]()
Ne markadır acaba, engin bilgilerinle aydınlatır mısınız bizi justfaruk? Ama bizi aydınlatırken lütfen "Paranızın, yettiği markalardan" bahsedin.Adidası marka sanan zavallı turko
şimdi hayatında ilk kez beymen e girip moncler falan diyecek.Ne markadır acaba, engin bilgilerinle aydınlatır mısınız bizi justfaruk? Ama bizi aydınlatırken lütfen "Paranızın, yettiği markalardan" bahsedin.