zara daha ucuz ya. 2 tane almıştım yedek. Üstteki yorumlara Allah daha çok kalın lcw versin.Biraz daha para ekleyip Zara'nın montunu almak daha mantıklı. Çok inceymiş bu Adidas.
yani her gün hava ayın soğuklukta olmuyor. tek bir tane mont alıp sonbahar-kış sürekli giyiyorsanız bilemem tabi. gerçi lcw sanırım bütün mevsimlere giden mont üretiyorHocam yalnız bununla Ankara'da durmak zor olmaz mı ? Ankara soğuk bir şehir. @durgodreis
Bir de eklemek isterim, biraz fazla agresifsiniz. Forum ortamında sevilmeyen şeyler.
Konuyu LCW'den uzaklaştırır mısınız ? Forumda montun sıcak tutmayacağını söylüyorlar, ardından olayı LCW'ye bağlıyorsunuz. Herkesin durumu aynı seviyede olmayabilir, bu onların eleştirme haklarını elinden almıyor. Mevsim olayın gelirsek haklısınız, sonbahar başları ve ilkbahar başlarında giymek için güzel gibi gözüküyor. Tasarım olarak pek hoşuma gitmedi.yani her gün hava ayın soğuklukta olmuyor. tek bir tane mont alıp sonbahar-kış sürekli giyiyorsanız bilemem tabi. gerçi lcw sanırım bütün mevsimlere giden mont üretiyor
sorun lcw giyen adamda değil. sorun 5 kiloluk polyester lcw montu giyip yalıtımlı monta hahaha çok ince diyenlerde. ben bunu senede 5-10 kere belki giyerim belki giymem. benim anlamadığım bu nasıl kafa tek bir mont alıp her mevsim giyiyor musunuz? zaten o kadar soğuk için mont saçma kaban yada parka falan giymen lazımKonuyu LCW'den uzaklaştırır mısınız ? Forumda montun sıcak tutmayacağını söylüyorlar, ardından olayı LCW'ye bağlıyorsunuz. Herkesin durumu aynı seviyede olmayabilir, bu onların eleştirme haklarını elinden almıyor. Mevsim olayın gelirsek haklısınız, sonbahar başları ve ilkbahar başlarında giymek için güzel gibi gözüküyor.
"benim anlamadığım bu nasıl kafa tek bir mont alıp her mevsim giyiyor musunuz?"sorun lcw giyen adamda değil. sorun 5 kiloluk polyester lcw montu giyip yalıtımlı monta hahaha çok ince diyenlerde. ben bunu senede 5-10 kere belki giyerim belki giymem. benim anlamadığım bu nasıl kafa tek bir mont alıp her mevsim giyiyor musunuz? zaten o kadar soğuk için mont saçma kaban yada parka falan giymen lazım
"benim anlamadığım bu nasıl kafa tek bir mont alıp her mevsim giyiyor musunuz?"
Böyle bir soru sormuşsunuz. Üstteki mesajımda da, belirttim herkesin durumu aynı değil.
Konuyu açarken "Ceket" yerine "Mont" olarak yazdığınız için tabii ki tepki gelir. Küçük detaylar bunlar. Yukarıda da belirttiğim gibi kişinin giydiği şeyler onun eleştiri hakkını elinden almıyor. İnsanlara yüksek gözden bakmayın.
Site TITLE bölümünde ceket olarak geçiyor. Ben size mesajımda yalıtımlı mont dediğimi de göremiyorum. Konuyu başka yerlere çekmeyin. Olayı daha fazla uzatmak istemediğimi söylemiştim, lütfen daha cevap vermeyin. Konu kirleniyor. Hem de bir mont için birbirimizi kırmaya gerek yok.adidas Erkek BSC 3S INS JKT BSC 3-Stripes Insulated Winter Mont
ürünün adı bu şekilde. kendi sitesindede mont olarak geçiyor. yalıtımlı mont nedir öğrenip geliniz.
Ekleme yapayım attığınız resimde de ceket olarak geçiyor.Site TITLE bölümünde ceket olarak geçiyor. Ben size mesajımda yalıtımlı mont dediğimi de göremiyorum. Konuyu başka yerlere çekmeyin. Olayı daha fazla uzatmak istemediğimi söylemiştim, lütfen daha cevap vermeyin. Konu kirleniyor.
Bak yine lcw dedi yasorun lcw giyen adamda değil. sorun 5 kiloluk polyester lcw montu giyip yalıtımlı monta hahaha çok ince diyenlerde. ben bunu senede 5-10 kere belki giyerim belki giymem. benim anlamadığım bu nasıl kafa tek bir mont alıp her mevsim giyiyor musunuz? zaten o kadar soğuk için mont saçma kaban yada parka falan giymen lazım
buna benzer bir tane ceket gösterseneSite TITLE bölümünde ceket olarak geçiyor. Ben size mesajımda yalıtımlı mont dediğimi de göremiyorum. Konuyu başka yerlere çekmeyin. Olayı daha fazla uzatmak istemediğimi söylemiştim, lütfen daha cevap vermeyin. Konu kirleniyor. Hem de bir mont için birbirimizi kırmaya gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekleme yapayım attığınız resimde de ceket olarak geçiyor. Alıntıyı görüntüle
Resim durgodreis adlı kullanıcıdan alıntıdır!