Neler Yeni

ADİDAS mont 1100 tl yapışın

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biraz daha para ekleyip Zara'nın montunu almak daha mantıklı. Çok inceymiş bu Adidas.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,388
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Dede işi, spor , şık durmuyor. Mankende bile çirkin durmuş gerçekte kesin daha kötüdür.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Eren
Çok kötü. 1000 bile vermem şu monta. Güzel bir şey olsa indirimi iyiymiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
Biraz daha para ekleyip Zara'nın montunu almak daha mantıklı. Çok inceymiş bu Adidas.
zara daha ucuz ya. 2 tane almıştım yedek. Üstteki yorumlara Allah daha çok kalın lcw versin.

Ekler

• zaraz.jpg
    zaraz.jpg
    37.8 KB · Hit: 66

Zechion

80+ Silver
Hocam yalnız bununla Ankara'da durmak zor olmaz mı ? Ankara soğuk bir şehir. @durgodreis
Bir de eklemek isterim, biraz fazla agresifsiniz. Forum ortamında sevilmeyen şeyler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
Hocam yalnız bununla Ankara'da durmak zor olmaz mı ? Ankara soğuk bir şehir. @durgodreis
Bir de eklemek isterim, biraz fazla agresifsiniz. Forum ortamında sevilmeyen şeyler.
yani her gün hava ayın soğuklukta olmuyor. tek bir tane mont alıp sonbahar-kış sürekli giyiyorsanız bilemem tabi. gerçi lcw sanırım bütün mevsimlere giden mont üretiyor

Zechion

80+ Silver
yani her gün hava ayın soğuklukta olmuyor. tek bir tane mont alıp sonbahar-kış sürekli giyiyorsanız bilemem tabi. gerçi lcw sanırım bütün mevsimlere giden mont üretiyor
Konuyu LCW'den uzaklaştırır mısınız ? Forumda montun sıcak tutmayacağını söylüyorlar, ardından olayı LCW'ye bağlıyorsunuz. Herkesin durumu aynı seviyede olmayabilir, bu onların eleştirme haklarını elinden almıyor. Mevsim olayın gelirsek haklısınız, sonbahar başları ve ilkbahar başlarında giymek için güzel gibi gözüküyor. Tasarım olarak pek hoşuma gitmedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
Konuyu LCW'den uzaklaştırır mısınız ? Forumda montun sıcak tutmayacağını söylüyorlar, ardından olayı LCW'ye bağlıyorsunuz. Herkesin durumu aynı seviyede olmayabilir, bu onların eleştirme haklarını elinden almıyor. Mevsim olayın gelirsek haklısınız, sonbahar başları ve ilkbahar başlarında giymek için güzel gibi gözüküyor.
sorun lcw giyen adamda değil. sorun 5 kiloluk polyester lcw montu giyip yalıtımlı monta hahaha çok ince diyenlerde. ben bunu senede 5-10 kere belki giyerim belki giymem. benim anlamadığım bu nasıl kafa tek bir mont alıp her mevsim giyiyor musunuz? zaten o kadar soğuk için mont saçma kaban yada parka falan giymen lazım

Zechion

80+ Silver
sorun lcw giyen adamda değil. sorun 5 kiloluk polyester lcw montu giyip yalıtımlı monta hahaha çok ince diyenlerde. ben bunu senede 5-10 kere belki giyerim belki giymem. benim anlamadığım bu nasıl kafa tek bir mont alıp her mevsim giyiyor musunuz? zaten o kadar soğuk için mont saçma kaban yada parka falan giymen lazım
"benim anlamadığım bu nasıl kafa tek bir mont alıp her mevsim giyiyor musunuz?"
Böyle bir soru sormuşsunuz. Üstteki mesajımda da, belirttim herkesin durumu aynı değil.
Konuyu açarken "Ceket" yerine "Mont" olarak yazdığınız için tabii ki tepki gelir. Küçük detaylar bunlar. Yukarıda da belirttiğim gibi kişinin giydiği şeyler onun eleştiri hakkını elinden almıyor. İnsanlara yüksek gözden bakmayın. Olayı daha fazla uzatıp konuyu boşuna meşgul etmek istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
"benim anlamadığım bu nasıl kafa tek bir mont alıp her mevsim giyiyor musunuz?"
Böyle bir soru sormuşsunuz. Üstteki mesajımda da, belirttim herkesin durumu aynı değil.
Konuyu açarken "Ceket" yerine "Mont" olarak yazdığınız için tabii ki tepki gelir. Küçük detaylar bunlar. Yukarıda da belirttiğim gibi kişinin giydiği şeyler onun eleştiri hakkını elinden almıyor. İnsanlara yüksek gözden bakmayın.

adidas Erkek BSC 3S INS JKT BSC 3-Stripes Insulated Winter Mont​

ürünün adı bu şekilde. kendi sitesindede mont olarak geçiyor. yalıtımlı mont nedir öğrenip geliniz.

Zechion

80+ Silver

adidas Erkek BSC 3S INS JKT BSC 3-Stripes Insulated Winter Mont​

ürünün adı bu şekilde. kendi sitesindede mont olarak geçiyor. yalıtımlı mont nedir öğrenip geliniz.
Site TITLE bölümünde ceket olarak geçiyor. Ben size mesajımda yalıtımlı mont dediğimi de göremiyorum. Konuyu başka yerlere çekmeyin. Olayı daha fazla uzatmak istemediğimi söylemiştim, lütfen daha cevap vermeyin. Konu kirleniyor. Hem de bir mont için birbirimizi kırmaya gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Site TITLE bölümünde ceket olarak geçiyor. Ben size mesajımda yalıtımlı mont dediğimi de göremiyorum. Konuyu başka yerlere çekmeyin. Olayı daha fazla uzatmak istemediğimi söylemiştim, lütfen daha cevap vermeyin. Konu kirleniyor.
Ekleme yapayım attığınız resimde de ceket olarak geçiyor.
1668712326152.png

Resim durgodreis adlı kullanıcıdan alıntıdır!

Ömer_19

80+ Bronze
Bak yine lcw dedi ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
Site TITLE bölümünde ceket olarak geçiyor. Ben size mesajımda yalıtımlı mont dediğimi de göremiyorum. Konuyu başka yerlere çekmeyin. Olayı daha fazla uzatmak istemediğimi söylemiştim, lütfen daha cevap vermeyin. Konu kirleniyor. Hem de bir mont için birbirimizi kırmaya gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekleme yapayım attığınız resimde de ceket olarak geçiyor. Alıntıyı görüntüle
Resim durgodreis adlı kullanıcıdan alıntıdır!
buna benzer bir tane ceket göstersene :D adidasın bu görüntüde ceketini yolla

Top Bottom