Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Sepette 917 oluyor. Naysla alırsanız 826₺ oluyor.
Güzel ayakkabi rahat ama arka ucu topuga sürtüyor yara etti napabilirim önerisi olan varmiSepette 917 oluyor. Naysla alırsanız 826₺ oluyor.
hocam hep aldıktan sonra atıyorsunuzSepette 917 oluyor. Naysla alırsanız 826₺ oluyor.
nike koşu ayakkabısı yokmu indirimli yada jordanSepette 917 oluyor. Naysla alırsanız 826₺ oluyor.
aynı renk aynı model bende var, yastıklama olarak muazzam bir şey ayakkabı ayağımdayken ayakkabısız halimden daha rahat hissediyorum. Ama gel gelelim asıl sorun, beyaz olmasına. ayakkabı malzemesinden kaynaklı ve beyaz olmasından kaynaklı en ufak pislikte siyahlaşıyor ve ne yaparsanız yapın eskisi kadar beyaz olmuyor. (beyazlatma taktiği bilen varsa söylesin lütfen ayakkabıyı aldım karardı 2 haftada diye giyemiyorum artık)Sepette 917 oluyor. Naysla alırsanız 826₺ oluyor.
Vuran yere veya ayakkabıya yara bandı yapıştırabilirsiniz. Ayakkabın'ın arkasına çekiçle vurup yumuşatabilirsiniz. Yada atacağım ürün veya benzerini alabilirsiniz.Güzel ayakkabi rahat ama arka ucu topuga sürtüyor yara etti napabilirim önerisi olan varmi
aynı ayakkabının kenarları kırmızı şeritli olanını almıştım 2 ay önce 1250tl ye kesinlikle alın çok rahat ayakkabıSepette 917 oluyor. Naysla alırsanız 826₺ oluyor.
topugun üstü ise tabanlık altına,taban yastığı koyup topuğu yükseltin.Bendede bazı ayakkabılarda öyle oluyor busekılde çözüyorumGüzel ayakkabi rahat ama arka ucu topuga sürtüyor yara etti napabilirim önerisi olan varmi
44 Numara Ve 44,5 Arasında Çok Fark Varmıdır ?Sepette 917 oluyor. Naysla alırsanız 826₺ oluyor.
2.0 ModeliAlıntıyı görüntüle
a101 de naysla 950 lira buna da bakabilirsiniz