BatuhanKLC
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 854
- İsim
- Batuhan Kılıç
Bu forumda birçok kişiye overclock konusunda yardım edenlerin , oc konusunda ciddi bilgiye sahip olan bireylerin olduğunu biliyorum . Taktir de ediyorum büyük çoğunluğunu. Ben de bir Ram OC rehberi hazırladım , umarım keyifle izlersiniz.
Ram overclock rehberi ile karşınızdayım . Crucial bellek kullanan kardeşlerim bu ayarlar ile FPS lerini uçurabilir.
Videoda adım adım şunlardan bahsettim; Ramlerimizin Üreticisini ve çipini öğrenme ,
Ramlerimizin Oc potansiyelini görme,
Ramlerimize OC yapma ,
Oc sonrası Ramlerimizi test etme,
son olarak da OC öncesi ve sonrası karşılaştırmalı Test yaptım VALORANT ve RAINBOW SIX ile.
Şu anda alt gecikmeleri de dehşet düşürmüş durumdayım (videoda bunları yapamazdım herkese ayrı ayrı ayar vermek durumunda kalabilirdim ). Performans feci ! Net bir şekilde şunu söyleyebilirim hiç eveleyip gevelemeden , hazır elimde 3070 ti ve 3070 varken . Bu ayarlar ile 3070 ti i çoğu oyunda geçiyorum ! Keyifli seyirler.
Tüm öneri, eleştiri ve görüşlere açığım.
Ram overclock rehberi ile karşınızdayım . Crucial bellek kullanan kardeşlerim bu ayarlar ile FPS lerini uçurabilir.
Ramlerimizin Oc potansiyelini görme,
Ramlerimize OC yapma ,
Oc sonrası Ramlerimizi test etme,
son olarak da OC öncesi ve sonrası karşılaştırmalı Test yaptım VALORANT ve RAINBOW SIX ile.
Şu anda alt gecikmeleri de dehşet düşürmüş durumdayım (videoda bunları yapamazdım herkese ayrı ayrı ayar vermek durumunda kalabilirdim ). Performans feci ! Net bir şekilde şunu söyleyebilirim hiç eveleyip gevelemeden , hazır elimde 3070 ti ve 3070 varken . Bu ayarlar ile 3070 ti i çoğu oyunda geçiyorum ! Keyifli seyirler.
Tüm öneri, eleştiri ve görüşlere açığım.