Neler Yeni

Adım atarak para kazanma -Rehber-

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Şimdi merak ettiğim stick alabilmek için kaç adım atmamız lazım.
Günde 10k adım atsam ne kadar adım para kazanırım.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Ben test amaçlı denedim günlük max 3 adım para kazandım. 50 TL'lik cüzdan kodu için 1 ay'dan fazla biriktirmek gerekiyor galiba. Bence değmez.
Kaç adıma verdi 3 adım para.

Dušan Tadić

80+ Silver
Ben test amaçlı denedim günlük max 3 adım para kazandım. 50 TL'lik cüzdan kodu için 1 ay'dan fazla biriktirmek gerekiyor galiba. Bence değmez.
Zaten bu uygulama yukarıda belirttiğim gibi kısa vadede bir şeyler kazanmak içon pek iygun değil, çok fazla uğraştırır.
Ama eğer her gece 23.59 olmadan 1 video izlersen, attığın adımları dönüştürürsen 3-4 ay içinde steam cüzdan kodunu alabilirsin yani bedavadan oyun alacaksın.

.......

80+ Bronze
Zaten bu uygulama yukarıda belirttiğim gibi kısa vadede bir şeyler kazanmak içon pek iygun değil, çok fazla uğraştırır.
Ama eğer her gece 23.59 olmadan 1 video izlersen, attığın adımları dönüştürürsen 3-4 ay içinde steam cüzdan kodunu alabilirsin yani bedavadan oyun alacaksın.
Uygulama ilk çıktığında galiba fazla veriyormuş ama şimdi yapılmaz ya. 50 TL için 3-4 ay değmez. İhtiyacım yok da yine de test ettim.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Herkese iyi günler, bugün sizlere AdımPara uygulamasından bahsedeceğim.

Bu uygulamada siz adım attıkça adımlarınızı -adım para- denen bir para birimine dönüştürüyorsunuz.
Ve dönüştürdüğünüz paralarla uygulamanın kendi mağazasından bir çok farklı ürün alabiliyorsunuz.

Öncelikle uygulama AppStore ve PlayStore üzerinden indiriliyor.
İndirdikten sonra bizi üye olma sayfası karşılıyor. (Bu sayfada FABOKIGGRA kodunu kullanarak 1000 adım değerinde adım para kazanabilirsiniz.)
Alıntıyı görüntüle
Üye olduktan sonra karşımıza uygulama ana sayfası çıkıyor, buradan attığımız adım sayısını görüyoruz ve adımları buradan reklam izleyerek adım paraya dönüştürüyoruz.
(Üstteki yeşil bar ne kadar doluysa o kadar fazla adım para kazanırız ve bunu yükseltmek içinse yine reklam izlememiz gerekiyor.)
Adımlarınızı saat 23.59' a kadar dönüştürmezseniz adımlar sıfırlanıyor yani boşa gidiyor.

Ayrıca uygulamada bonus adım para kazanmak için farklı yolar da var;
Örneğin 3000 adıma ulaştığınızda size adım para veriyor ya da kendi davet kodunuzla başka birini üye yaparsanız yine buradan da adım par kazanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Daha sonra adım paralar biriktikçe mağazadan onlarca farklı ürün içinden istediğimiz ürünü alabiliriz. Mağazadaki bazı ürünlerin görselini aşağıya bırakıyorum;
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
(Mağazaya sürekli yeni ürünler ekleniyor)
Adım paraları en fazla 1 yıl biriktirebilirsiniz, Kullanmadığınız adım paralar yıl sonunda sıfırlanıyor.

Kısacası uygulama reklamlardan kazandığı gelirle bize uzun vadede bir şeyler veriyor ancak 1-2 hafta içinde en azından yukarıdaki ürünleri almak pek mümkün değil.
Ne kadar güvenilir?
Adres, kart bilgileri vs. istiyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,786
Üyeler
161,497