Herkese iyi günler, bugün sizlere AdımPara uygulamasından bahsedeceğim.
Bu uygulamada siz adım attıkça adımlarınızı -adım para- denen bir para birimine dönüştürüyorsunuz.
Ve dönüştürdüğünüz paralarla uygulamanın kendi mağazasından bir çok farklı ürün alabiliyorsunuz.
Öncelikle uygulama AppStore ve PlayStore üzerinden indiriliyor.
İndirdikten sonra bizi üye olma sayfası karşılıyor.
(Bu sayfada FABOKIGGRA kodunu kullanarak 1000 adım değerinde adım para kazanabilirsiniz.)
Alıntıyı görüntüle Üye olduktan sonra karşımıza uygulama ana sayfası çıkıyor, buradan attığımız adım sayısını görüyoruz ve adımları buradan reklam izleyerek adım paraya dönüştürüyoruz.
(Üstteki yeşil bar ne kadar doluysa o kadar fazla adım para kazanırız ve bunu yükseltmek içinse yine reklam izlememiz gerekiyor.)
Adımlarınızı saat 23.59' a kadar dönüştürmezseniz adımlar sıfırlanıyor yani boşa gidiyor.
Ayrıca uygulamada bonus adım para kazanmak için farklı yolar da var;
Örneğin 3000 adıma ulaştığınızda size adım para veriyor ya da kendi davet kodunuzla başka birini üye yaparsanız yine buradan da adım par kazanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra adım paralar biriktikçe mağazadan onlarca farklı ürün içinden istediğimiz ürünü alabiliriz. Mağazadaki bazı ürünlerin görselini aşağıya bırakıyorum;
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
(Mağazaya sürekli yeni ürünler ekleniyor)
Adım paraları en fazla 1 yıl biriktirebilirsiniz, Kullanmadığınız adım paralar yıl sonunda sıfırlanıyor.
Kısacası uygulama reklamlardan kazandığı gelirle bize uzun vadede bir şeyler veriyor ancak 1-2 hafta içinde en azından yukarıdaki ürünleri almak pek mümkün değil.