Yavuz241
80+ Bronze
Selamlar, bir arkadaş 2 tane film sormuş benimde aklıma buraya sormak geldi.
Bu filmler hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Bu filmler hakkında bilgisi olan var mı acaba?
2 tane film var 8-10 sene önce izlemiştim. O zamanlar çok hoşuma gitmişti. Şimdi tekrar izlemek istiyorum ama adlarını hatırlamıyorum. 1. Film texas ( çölde olabilir) gibi bir yerde geçiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 tane filmin kötü adamlar yakalanıp diri diri gömülüyordu. Yıllar sonra bu adamlar sanki hayalet gibi tekrar ortaya çıkıyordu. Bu suçluların içinden 1 tanesinin oğlu oraya göreve gidiyordu galiba. Bu suçluların hepsinin farklı bir ekipmanı vardı. Mesela birinin elektrikli testeresi diğerinin zincir gibi gibi... Daha fazla detay aklıma gelmiyor. 2. Film ise Monopoly tarzı bir oyun oynayan bir arkadaş grubu garip şekilde ordaki oyun içinde nasıl ölüyorlarsa gerçek hayatta da öyle ölüyorlardı. Aklımda kalan 1-2 detay var. Her zamanki gibi filmimizin erkek ve kadın başrolleri bunu fark edip bu durumdan kurtulmak için birini çiviyle bir tahtays çakıyorlardı galiba. Final sahnesinde başrol erkeğin üzerine bir at arabası geliyordu. 1. Film en iyi ihtimalle 10 sene önce 2. Filmi 7-8 sene önce izlemişimdir. |