tek seferde yıllık alıyor diye biliyorum hocamAdobede abonelik satın aldığımızda 3 ay kullandık sonra ihtiyacımız kalmadi mesela. İptal edersek tüm yılın parasını alıyorlar mı yoksa kullandığın kadarını alıp gerisini iade mi ediyorlar?
İstediğim zaman iptal etmek istiyorum dersen en üstteki seçeneği almak durumundasın.Doğru soramadım aslında. Tek seferde yıllık ödeme de var birde yıllık abonelik ama ay ay ödeme var. Ay ay ödemeyi seçip 5 6 ay kullanıp iptal edersem kullanmadığım ayların parasını çeker mi karttan?
nasıl 87 tl hocam 125 tl deil mi öğrenci üyeliğiİstediğim zaman iptal etmek istiyorum dersen en üstteki seçeneği almak durumundasın.
Alıntıyı görüntüle
Ortadaki 187 liralık bir paketi aldığında iptal etmek istediğinde kalan ücreti ödemeni istiyor. Ortadaki de yıllık paket ama onu ay ay ödüyorsun.
Bende ortadaki paket var iptal etmek istediğimde alttaki gibi bir uyarı çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Ek olarak öğrenci indirimi ve kdv indirimlerinden yararlanabilirsin. Öğrenci olman çok da önemli değil. Yararlandığın taktirde 187lik paketi aylık 87 lira gibi bir ücretle alabiliyorsun.
Öğrenci indirimine ek KDV indirimi diye bir seçenek var. Orayı TC numaranı yazınca ki o kısım 10 haneli bir yer. Yani TC numaran sığmıyor bile sana KDV tutarınca bir indirim yapıyor. Nedenini bilmiyorum birinden görmüştüm vaktiyle öyle yapmıştım aylık 87 ödüyorum tüm uygulamalara.nasıl 87 TL hocam 125 TL deil mi öğrenci üyeliği
resmen bedavaymış, ilk yıl geçerli sadece ama dimiÖğrenci indirimine ek KDV indirimi diye bir seçenek var. Orayı TC numaranı yazınca ki o kısım 10 haneli bir yer. Yani TC numaran sığmıyor bile sana KDV tutarınca bir indirim yapıyor. Nedenini bilmiyorum birinden görmüştüm vaktiyle öyle yapmıştım aylık 87 ödüyorum tüm uygulamalara.
Henüz 3 ay falan oldu bu abonelik. Sadece ilk yıl için değil diye biliyorum o konuda emin değilim. Satın alma kısmında çıkıyordu bir bak istersen.resmen bedavaymış, ilk yıl geçerli sadece ama dimi