hayır crack. pluginleri indirmeye baktığımda virüs yemek garantili görünüyor. premiere pro alabilirim eğer çok kullanırsam.aynı işi yapan ücretsiz kaliteli plugin bulabileceğini sanmıyorum
premiere pro'n lisanslı mı ki
Bunları ücretsiz olarak elde etmenin yolu yok gibi duruyor.
bu forumda crack konusunda öneri yapamayacağım ancak program da plugin de bilmediğin kişiler tarafından paylaşılıyor, neredeyse aynı riskleri taşıyorlarhayır crack. pluginleri indirmeye baktığımda virüs yemek garantili görünüyor. premiere pro alabilirim eğer çok kullanırsam.
En iyi yol trial gibi ama o da iş görmez. Düşündüğüm şeyi düşünüyorsanız kesinlikle çok garip kaynaklar var. Açıkçası virüssüz olanı var mı emin değilim.twixtor ve saphirre i biraz araştır
Ben de crack kullanmak istemiyorum. En iyi ihtimalle CapCut var gibi. Pluginlerin fiyatına bakarsanız almanın mümkünatı olmadığını anlarsınız. Yani zaten görmüşsünüzdür. Neden crack'e muhtaç kalıyoruz anlamıyorum.bu forumda crack konusunda öneri yapamayacağım ancak program da plugin de bilmediğin kişiler tarafından paylaşılıyor, neredeyse aynı riskleri taşıyorlar
Anime editleri için capcut pek işlevsel olmaz sanırım, eğer kaliteli işler çıkarmak istiyorsan ae ve plugin kullanman şart.En iyi yol trial gibi ama o da iş görmez. Düşündüğüm şeyi düşünüyorsanız kesinlikle çok garip kaynaklar var. Açıkçası virüssüz olanı var mı emin değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de crack kullanmak istemiyorum. En iyi ihtimalle CapCut var gibi. Pluginlerin fiyatına bakarsanız almanın mümkünatı olmadığını anlarsınız. Yani zaten görmüşsünüzdür. Neden crack'e muhtaç kalıyoruz anlamıyorum.
onur naci öztürkler kanalının videolarında ücretsiz pluginler falan var ilgini çekerse bi bak derim. (reklam değildir)
Videodaki pluginlerin sanırsam hepsi paralı. Bunları ücretsiz olarak elde etmenin yolu yok gibi duruyor. Edit yapmak istediğim için bunların yerine ne kullanabilirim? Aslına bakarsanız Adobe Premiere Pro kullanacağım.
İşinin ehli olan adamlar baya iyi yapıyor. AE ile aralarında az fark kalıyor.Anime editleri için capcut pek işlevsel olmaz sanırım, eğer kaliteli işler çıkarmak istiyorsan ae ve plugin kullanman şart.