Neler Yeni

Adobe Creative Cloud üyeliği yıllık fiyatı her ay zorunlu olarak ödeniyor mu?

shima2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
shima shira
Herkese merhaba ben Adobe Creative Cloud almayı düşünüyorum. Öğrenci fiyatı 125 TL ödeme kısmına geldiğimde ise yıllık plan aylık ödemeli olarak satılıyor. Şimdi ben bu üyelik paketini alsam bir yıl boyunca her ay ödemek zorunda mıyım? Yoksa istediğim zaman iptal ettirebilir miyim? İnternette bu sorunun cevabını bulamadım. Bilenler bilgilendirirse sevinirim.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çoğu abonelik çeşitlerini istediğin zaman müşteri hizmetlerine ulaşıp iptal edebilirsin. Tavsiyem şöyle yapabilirsin, sanal kredi kartıyla abonelik alıp bakiyesini her ay ücret keseceği gün güncellersin. Onun dışındaki zamanlar bakiyesini sıfırlarsın. Böylece istemediğin ay yanlışlıkla ücretin kesilmesinden de kurtulabilirsin.

shima2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
shima shira
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu abonelik çeşitlerini istediğin zaman müşteri hizmetlerine ulaşıp iptal edebilirsin. Tavsiyem şöyle yapabilirsin, sanal kredi kartıyla abonelik alıp bakiyesini her ay ücret keseceği gün güncellersin. Onun dışındaki zamanlar bakiyesini sıfırlarsın. Böylece istemediğin ay yanlışlıkla ücretin kesilmesinden de kurtulabilirsin.
Verdiğin cevap için teşekkür ederim. Öğrenci paketini aldıgım zaman freelancer olarak çalışabilir miyim ? yoksa onun için normal paket vs almamızın gerekliliği var mı bunun hakkında fikrin varsa cevaplar mısın ?

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
freelancer olarak istediğin şekilde çalışabilirsin hatta freelancer olmak için ücretli almana gerek bile yok :D

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Verdiğin cevap için teşekkür ederim. Öğrenci paketini aldıgım zaman freelancer olarak çalışabilir miyim ? yoksa onun için normal paket vs almamızın gerekliliği var mı bunun hakkında fikrin varsa cevaplar mısın ?
İstediğin gibi çalışabilirsin. Kimse sana aboneliğinin olup olmadığını sormayacak. Hatta TRdeki çoğu kişi Adobe programlarını crackli olarak kullanıyor.

shima2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
shima shira
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
freelancer olarak istediğin şekilde çalışabilirsin hatta freelancer olmak için ücretli almana gerek bile yok :D
:D o yöntemde var ama yakalanırsak ceza kesiyolar diye biliyorum

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk ödeme sonrası otomatik olarak senin kartından çekim yapıyor, çekim yapamazsa üyeliğini yüksek ihtimal durduracaktır. Ek bir sorun olur mu bunu bilemiyorum bunun için destek ekibine chat üzerinden yazıp bilgi alabilirsin.

Burada korsan öneren armutlara sesleniyorum, Bir program üzerinden gelir elde ediyorsan, hak, emekten bahsediyorsan gidip programın lisansını alırsın, burda gelip ücretsiz vs. yapabilirsin gibi boş yorumlarınızı kendinize saklayın.

Top Bottom