En ucuz öğrenci paketi alıp odeme kısmında kdv yerine tcni yaz aylık en son 87 tl ye geliyorduve cashback olan kart varmı
Hocam 125 yazıyor o mu dediğiniz paketEn ucuz öğrenci paketi alıp odeme kısmında kdv yerine tcni yaz aylık en son 87 TL ye geliyordu
öğrenci paketi alıp sipariş kısmında kdv kısmına tc numaranı girersen 106 tl ye geliyor aylık ödeme geciktirerek öderseyn 2 ayda 1 106 tl çekiyorve cashback olan kart varmı
Tamamdır sağolöğrenci paketi alıp sipariş kısmında kdv kısmına tc numaranı girersen 106 TL ye geliyor aylık ödeme geciktirerek öderseyn 2 ayda 1 106 TL çekiyor
geciktirme olayı sana kalmış şahsen ben düzenli ödüyorumTamamdır sağol
Kaç gün geciktirmek gerekiyor ve öğrenci belgesi vs istiyor mu
Anladım ben öğrenciyim zaten sorun olmaz yinede sorayım dedim hocamgeciktirme olayı sana kalmış şahsen ben düzenli ödüyorum
öğrenci belgesi istemiyor keza şanda bi öğrencilik durumumda yok rastgele bi üniversite salladım sipariş kısmında kimsede bi şey demedi
1 ay geciktirme süresi var yani fatura tarihi 1 ocak ise 1 şubata kadar süre veriyorAnladım ben öğrenciyim zaten sorun olmaz yinede sorayım dedim hocam
Mesela kaç gün gecıktırınce iptal oluyor, ben kaç gün geçince ödeme yapayım
cracklilerde yapay zeka desteği yok hocam arkadaş onun için istiyor büyük ihtimalCracklisi vs yok mu
Office uygulamaları gibi öğrencilere ücretsiz olsa keşke. Bu uygulamanın alternatifleri var mı?1 ay geciktirme süresi var yani fatura tarihi 1 ocak ise 1 şubata kadar süre veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
cracklilerde yapay zeka desteği yok hocam arkadaş onun için istiyor büyük ihtimal
sözde var ama aynısı değil ama kullanan kullanır tabin alternatifleri var mı?
bence çok uygun bu konuştuğumuz fıyatlar tüm adobe programlarını kapsıyor birde 100gb cloud var hocamOffice uygulamaları gibi öğrencilere ücretsiz olsa keşke.
Ben sadece bir program sanıyordum birde öğrenciyiz şu uygulama ücretsiz olunca o mantıklı düşündüm ama dediğiniz gibi çok uygunmuş.teşekkürler herkese
sözde var ama aynısı değil ama kullanan kullanır tabi
bence çok uygun bu konuştuğumuz fıyatlar tüm adobe programlarını kapsıyor birde 100gb cloud var hocam
var ancak bunlar kadar gelişmiş değil indüstre adobe kullanılıyor genel olarak ondan sonrada affinity designer ve corel draw var ancak photoshop rakibi yok sanırımOffice uygulamaları gibi öğrencilere ücretsiz olsa keşke. Bu uygulamanın alternatifleri var mı?