Kartı ilk defa duydum ama veriyor;Disney+ için cashback veren kart veya uygulama önerisi olan var mı?
Papara ve Naysta Disney+ cashback yok.
Biraz baktım forumlarda vs sipaya ait güvenilir diyorlar. Önerin için sağol detaylıca araştıracağım yine.Kartı ilk defa duydum ama veriyor;
Disney Plus Cashback - Popy Para
Popypara ile 7/24 ücretsiz para yükle, çek, gönder, al üstelik çok düşük komisyon bedeli ile!www.popypara.com
Toslada sadece 2 tane kampanya gördüm cashback yoktu ancak toslayı araştırırken Akbank üniversiteli kampanyasına denk geldim ve üniversiteli akbank ile Disney+ alınca %50 cashback diyordu. Önerin için teşekkür ederim.tosla veriyor diye duymuştum fakat internet sitelerinde adam akıllı veriyorlar mı diye bulamadım daha detaylı araştır istersen
Nays'ta Play Store ve App Store aracılığı ile abonelik yapınca %20 geliyor. Kendim kullanıyorumDisney+ için cashback veren kart veya uygulama önerisi olan var mı?
Bu gerçekten çok zekice. Bu ay akbank kampanyasına katıldım bakalım cashback gelmezse bu önerini değerlendireceğim.
Ücret çekildiyse disney'i arayabilirsin iade yapıyorlar.Disney+ için cashback veren kart veya uygulama önerisi olan var mı?
Bunu nasıl yapabiliriz acaba?Nays'ta Play Store ve App Store aracılığı ile abonelik yapınca %20 geliyor. Kendim kullanıyorum