Neler Yeni

Adobe premier Lisans

polat.k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
polat
saçma sapan key almayın beş para yapmaz her hangi bir sitecen crack indirmek gibi. hiç bir aptalın vermediği araştıra araştıra bulamadığım cevap crack ve lisans arasında ki fark crack kesinlikle verimsiz çalışan sürekli işlemciyle çakışan dosya kod meitin .bad dosya verir yani 5 para etmez donmalar kasmalar hiç sona ermiyor benim sistemim iyi gerçekten ve buna rağmen kısa süre sonra video oynatmada kasmalar bitmeyen bir yavaşlama bunun gibi bir çok şey veriyor ama lisans öyle değil. ha şöyle bişey var lisans diyorsun ey vallah ama bir dünya para hayır kardeşim hepsi lisans sitesinden al 1 aylık key 14 günlük deneme sürümü verecek al kur 60 tl bişey günü bitince de 14 günde bir diyer hesabı tekrar girecen verilecek olan yeni hesap sonra bu da bitince ne kadar hata verse de aşağıda eklediğim fotoğraf da 2 aydır ödeme yapmadım ama sınırsız kullanıyorum bir açığı bu aslında ha çok çok olmadı sitelerde orda burda adobe ps pr pro after efeck (AE) gibi bir tanesine 200 tl 400 tl vereceğine yada hepsi işte key 500 tl kardeşim kanmayın beş para etmez alın temiz lisans paşa paşa kullan işin içinde olan gerçekten ne dediğimi anlar.
benimle iş birliği yapmak isteyen her hangi bir edit flim dizi clip araba o bu montajı için instagram dan zinajans hesabına mesaj atın.
lisans key için ben hepsi lisans dan uzun süre dir alış veriş yapıyorum sıkıntı olmadı başka sitede den de lisans alabilirsiniz
link:https://www.hepsilisans.com/
benimle iletişim :INSTAGRAM : ZİN AJANS

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-06-21 170956.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-21 170956.png
    514.5 KB · Hit: 27
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,952
Üyeler