ASUS TUF 4070TI ekran kartım var. Video editörüyüm ve After Effects, Premiere Pro'dan çalışmalar yapıyorum. Dosyaları exportlamak için Media Encoder kullanıyorum. Render alırken ekran kartım max %30 ortalama %10-15 kullanılıyor (After Effects, Premiere Pro ve Media Encoder'da sonuçlar aynı programlık bir sorun olduğunu sanmıyorum). Bazen %80'i görüyor ve öyle render alıyor. Render ayarlarımdan olacağını düşüp bir sürü ayar denedim video codec'ini değiştirdim, bitrate'i yükselttim vs. fakat herhangi bir ayara bağlı olmadığını fark ettim. Blender (3D) kullanımımda ise hiçbir sorun olmuyordu gayet kullanması gerekeni kullanıyor ve yeterince hızlıydı. Sonuç olarak internette yazan bütün ayarları denedim. Driverlarım güncel, programların içinde olan ayarlamaları yaptım. Ek olarak Adobe Support ile iletişime geçtim fakat yetkili kişi bilgisayarıma bağlanıp sadece Chrome'u indirdi sonrada görüşmeyi sonlandırdı... Lütfen internette yazan basit bilgileri tekrardan söylemeyin, bunları zaten yaptım.
Sistemim;
ASUS TUF 4070TI
R9 7900x
MSI PRO B650-P
32GB Ram
...
Not: Sistemi 8 ay önce her şeyiyle kendim topladım ve her zaman böyleydi. Bir bağlantı hatası yapmış olabilirim.
Not 2: GPU sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor
Sistemim;
ASUS TUF 4070TI
R9 7900x
MSI PRO B650-P
32GB Ram
...
Not: Sistemi 8 ay önce her şeyiyle kendim topladım ve her zaman böyleydi. Bir bağlantı hatası yapmış olabilirim.
Not 2: GPU sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor