merhaba adobe creative cloud üyeliğimi iptal etmek istiyorum şuanda aylık 925₺ veremem fakat planı yönet dediğimde beni ödeme yöntemi güncellemeye yönlendiriyor, sitenin altından desteğe bağlan dediğimde yine ödeme yöntemi güncellemeye yönlendiriyor, banka ile görüştüm bankadan ödeme almalarını kapatmalarını istedim onlarda yapamadıklarını şirket ile görüşmemi söylediler fakat adobe desteğine de bağlanamıyorum ben para ödemeden şuan bunu nasıl iptal edebilirim?
Normalde üyeliğim vardı fakat 2 aydır falan kartta para olmadığı için ödeme alamıyorlar ama üyeliğimde zaten bu sürede durduruluyor?? ödemeyi önce alıp üyeliği başlatırken neden üyeliğim duraklatılmışken iptal etmek için tekrar 1 aylık daha ödeme yapmam gerekiyor? zaten üyelik kullandığım ayın parasını baştan ödüyorum ödemediğim ayda direkt üyelik durduruluyor iptal etmek için neden ben +1 ay daha ödeme yapıp sonra iptal etmem gerekiyor???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde üyeliğim vardı fakat 2 aydır falan kartta para olmadığı için ödeme alamıyorlar ama üyeliğimde zaten bu sürede durduruluyor?? ödemeyi önce alıp üyeliği başlatırken neden üyeliğim duraklatılmışken iptal etmek için tekrar 1 aylık daha ödeme yapmam gerekiyor? zaten üyelik kullandığım ayın parasını baştan ödüyorum ödemediğim ayda direkt üyelik durduruluyor iptal etmek için neden ben +1 ay daha ödeme yapıp sonra iptal etmem gerekiyor???