3 Taksitle Pazarma'dan aldım. Hayırlısı olsun.D
Dün geldi ve montajladım. Fiyatına göre çok iyi. Malzeme kalitesi beklediğimin üstünde çıktı. Günde en az 6 saatimi bilgisayar başında geçiriyorum ve daha önce neden böyle bir koltuk almadım diye düşündüm. Bu ürün iyi ya da kötü çıkabilir ileriki zamanlarda bilemem ama bu tür koltuğu eksik etmeyeceğim artık konforum için. Bin liraya plastik bahçe sandalyesi satılan bir ortamda 3.600 bu ürün için iyi.3 Taksitle Pazarma'dan aldım. Hayırlısı olsun.
Hurda aliminyumun kilosu 80 lira olmuş. Metal, ahşap ya da porselen istiyorsanız ödeyeceğiniz miktar 3.600 liradan epey yüksek. Benim gibi fakirseniz ve F/P ürün arıyorsanız ve plastiğe alerjiniz yoksa alın derim. Aşağıya hurda fiyatlarını listeleyen sitenin linkini bırakıyorum:Plastik bu ya koltuğunda çok hareket eden sert oturan için uygun değil kırarsınız çok narin davranmanız gerekir
www.hurdafiyatlari.ist
Bende ikea filintan var zamanında 300tl ye aldım ama malzeme kalitesi metal olduğu için sağlamDün geldi ve montajladım. Fiyatına göre çok iyi. Malzeme kalitesi beklediğimin üstünde çıktı. Günde en az 6 saatimi bilgisayar başında geçiriyorum ve daha önce neden böyle bir koltuk almadım diye düşündüm. Bu ürün iyi ya da kötü çıkabilir ileriki zamanlarda bilemem ama bu tür koltuğu eksik etmeyeceğim artık konforum için. Bin liraya plastik bahçe sandalyesi satılan bir ortamda 3.600 bu ürün için iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hurda aliminyumun kilosu 80 lira olmuş. Metal, ahşap ya da porselen istiyorsanız ödeyeceğiniz miktar 3.600 liradan epey yüksek. Benim gibi fakirseniz ve F/P ürün arıyorsanız ve plastiğe alerjiniz yoksa alın derim. Aşağıya hurda fiyatlarını listeleyen sitenin linkini bırakıyorum:
![]()
2025 Hurda Fiyatları Güncel Liste (10-420 TL) İlke Hurda
2025 Güncel hurda fiyatları konusunda en doğru bilgilere hemen ulaş! Ara, detaylı bilgi al. Fırsatı kaçırma. Piyasanın en iyi tekliflerini öğrenin!www.hurdafiyatlari.ist
Hocam bitti mi link var mıTrendyoldan 3090 TL ye çektim bir tane. Nasıl memnun musunuz sandalyeden? Oturma alanı nasıl baldirları kapsıyor mu, terleme vs yapıyor mu?
Hocam 2000/400 kupon geldi. Bir de Adorenin 120 TL kuponu vardı. O sekilde aldım.Hocam bitti mi link var mı
Hayırlı olsun. Ayakları ve ayak girişleri neden yapılmış? Plastik mi metal mi?Dün geldi ve montajladım. Fiyatına göre çok iyi. Malzeme kalitesi beklediğimin üstünde çıktı. Günde en az 6 saatimi bilgisayar başında geçiriyorum ve daha önce neden böyle bir koltuk almadım diye düşündüm. Bu ürün iyi ya da kötü çıkabilir ileriki zamanlarda bilemem ama bu tür koltuğu eksik etmeyeceğim artık konforum için. Bin liraya plastik bahçe sandalyesi satılan bir ortamda 3.600 bu ürün için iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hurda aliminyumun kilosu 80 lira olmuş. Metal, ahşap ya da porselen istiyorsanız ödeyeceğiniz miktar 3.600 liradan epey yüksek. Benim gibi fakirseniz ve F/P ürün arıyorsanız ve plastiğe alerjiniz yoksa alın derim. Aşağıya hurda fiyatlarını listeleyen sitenin linkini bırakıyorum:
![]()
2025 Hurda Fiyatları Güncel Liste (10-420 TL) İlke Hurda
2025 Güncel hurda fiyatları konusunda en doğru bilgilere hemen ulaş! Ara, detaylı bilgi al. Fırsatı kaçırma. Piyasanın en iyi tekliflerini öğrenin!www.hurdafiyatlari.ist
Sağol. Plastik.Hayırlı olsun. Ayakları ve ayak girişleri neden yapılmış? Plastik mi metal mi?
Bende alacağım hala almadım. Yorum pls.Arkadaşlar alanlar yorum yapabilir mi? Kalitesi nasıl? Oturma kısmı rahat mı? Ergonomik mi? Vücut dik durabiliyor mu? @grikafa @Bay Moris
@coterine
@Kaptan-ı Derya
@emre6840
@Zelrael