kullandım tabikide reis ne var yok kullandım yoksa nasıl alayim bu fpsiVay canınaaa saedece driver update ile 2X FPS haa yani hiç DLLS FSR yada AMD fluid motion frames yada başka teknolojiler kullanmadın ha
bende oldu bu arada rx6600 kullanıyorumbişi soracağım bi çok kişi akıcılıkta fark olmadı dedi afmf açınca sende oldumu senin ekran kartı ne?
E tamam o zaman driver güncellemen fpsi 2 ye katlamadı bu teknolojileri kullanman Fpsi arttırdı. Kısacası boş konu. Ya iki sürümde de bu teknolojileri kullan ya iki sürümde de kullanma o zaman FPS farkını göster.kullandım tabikide reis ne var yok kullandım yoksa nasıl alayim bu fpsi
RX 580 8 GB Ryzen 5 2600 XPG GAMMİX D30 3200 MHZ 8 GB RAM last of us oynanır mıArkadaşlar bu sürümden sonra fps baya arttı sizde de öyledir umarım. Last of us Part 1 de 50 60 fps alırken şuan ortalama 130 fps alıyor müthiş bir şey Alıntıyı görüntüle
sen niye bu kadar tribe girdin kiE tamam o zaman driver güncellemen fpsi 2 ye katlamadı bu teknolojileri kullanman Fpsi arttırdı. Kısacası boş konu. Ya iki sürümde de bu teknolojileri kullan ya iki sürümde de kullanma o zaman FPS farkını göster.
Saçma sapan konu açıyorsun çünküsen niye bu kadar tribe girdin ki
super resolutionu açmamız gerekiyor mu bana görüntü modu uygun değil falan o tarz bir şey dediArkadaşlar bu sürümden sonra fps baya arttı sizde de öyledir umarım. Last of us Part 1 de 50 60 fps alırken şuan ortalama 130 fps alıyor müthiş bir şey Alıntıyı görüntüle
dostum zaten amaç fpsin artması sen niye bu kadar tilt oldun kendi kendine allah ne verdiyse açıcak tabi adam fps yükseliyor mu asıl soru bu adam sana gidip afmf testi mi yapıcak bunlar zaman isteyen şeyler ayrıca denemiş adam bu kadar gergin olmana gerek yok yaniE tamam o zaman driver güncellemen fpsi 2 ye katlamadı bu teknolojileri kullanman Fpsi arttırdı. Kısacası boş konu. Ya iki sürümde de bu teknolojileri kullan ya iki sürümde de kullanma o zaman FPS farkını göster.
Benim bildiğim tek AFMF açılır.super resolutionu açmamız gerekiyor mu bana görüntü modu uygun değil falan o tarz bir şey dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
8gb ram'den dolayı oynayamazsın direkt açılmıyorRX 580 8 GB Ryzen 5 2600 XPG GAMMİX D30 3200 MHZ 8 GB RAM last of us oynanır mı