Aerocool 500W VX PLUS Nasıldır?

yigitrocks

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
Geçen gün Teknobiyotik E1 2020 satın aldım. İçerisinde Aerocool 500W VX PLUS PSU var. +80 falan filan değil. Ne sertifakası var bilmiyorum. OPP / OVP / UVP / SCP/ SIP olduğunu yazmışlar ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Az önce PC HOCASI'nın PSU'LARDAKİ 80+ SERTİFİKALARI NE İŞE YARIYOR? adlı videosuna denk geldim ve dakika 5.40'dan 6.01'e kadar. Dediği şeylere bakarsak bi korktum sonuçta 30-40TL az bi miktar değil :D Benim aldığım PSU kaç verimlilikle çalışıyor? Faturaya ne kadar yansır? Videoyu izleyenler yardımcı olursa çok sevinirim.

Bence kötü marka değil alınır

Geçen gün Teknobiyotik E1 2020 satın aldım. İçerisinde Aerocool 500W VX PLUS PSU var. +80 falan filan değil. Ne sertifakası var bilmiyorum. OPP / OVP / UVP / SCP/ SIP olduğunu yazmışlar ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Az önce PC HOCASI'nın PSU'LARDAKİ 80+ SERTİFİKALARI NE İŞE YARIYOR? adlı videosuna denk geldim ve dakika 5.40'dan 6.01'e kadar. Dediği şeylere bakarsak bi korktum sonuçta 30-40TL az bi miktar değil :D Benim aldığım PSU kaç verimlilikle çalışıyor? Faturaya ne kadar yansır? Videoyu izleyenler yardımcı olursa çok sevinirim.
çok iyi vee çok şaşırtıcı bir sessizliği var

1. Adam abartıyor

2. alacağın psu gayet iyi bilgisayarların faturaya çok etksi olmaz taş çatlasa 30 tl (günde 8 saat oyun oynarsan)

O korumaların hepsine sahip, bence bu sertifikadan vesaire daha önemli.
Güç kaynağı 80+ olmasa bile 75-79 arasıdır. Ki bu da faturaya o kadar yansıtmaz. 30-40 fazla bir miktar. O kadar fark olması için gün içerisinde bilgisayarı baya bir yük altında çalıştırman gerekir.

1. Adam abartıyor

2. alacağın PSU gayet iyi bilgisayarların faturaya çok etksi olmaz taş çatlasa 30 tl (günde 8 saat oyun oynarsan)
Günde 8 saat mi? :D Günde 20 saat açık benim PC.

VX plus PSU'lar bence testten geçmedikleri için değil test edilmedikleri için +80 yok. :d ama iyi psu.

Sistem özellikerli neler? GTX 1650 super varsa 24 saat yükte olsa bile kart sadece 100W civarı harcıyor.
İşlemci: R5 1600 12nm
Anakart: Gigabyte B450M-S2H
Ekran Kartı: Galax GTX1650 Super EX
RAM: Adata 8GB 3000MHz D30
SSD: Gigabyte 240GB
Kasa: Dark Diamond PRO
PSU: Aerocool 500W VX PLUS

Bazı psularda bu sertifikanın olmamasının sebebi sertifika ücretlerinin pahalı olması markalar düşük fiyatlı psularında masraftan kaçınmak için test yaptırmazlar ama kendi verdiği sözler vardır (zalman bazı psuları fps 60ahbc gibi seriler de buna dahil.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci: R5 1600 12nm
Anakart: Gigabyte B450M-S2H
Ekran Kartı: Galax GTX1650 Super EX
RAM: Adata 8GB 3000MHz D30
SSD: Gigabyte 240GB
Kasa: Dark Diamond PRO
PSU: Aerocool 500W VX PLUS
O kartla günde 15 saat oyun oynasan yine de en fazla 15tl etki eder.

Geri