Kyles
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 755
- İsim
- Caner
- Bütçe
- 1000
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası (AE-AIRHAWKD) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x 14cm...
www.teknobiyotik.com
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde indirimini paylaştığım aerocool airhawk duo kasasını almak istiyorum ama gelecekte pişman olmamak adına bi kac aklımda kalan soru işareti var.
Kasa araştırmalarında çok iyi hava aldığı yazıyor ve görünüşü de hoşuma gidiyor, ama aklımda kalan soru ise dark maxima v20 gibi güzel kasalar indirim beklemeli mi bu kasayı alma yakın fiyata şu kasa hem performansı daha iyi hemde görünüşü daha iyi dediğiniz kasa var mı?
Üst tarafta 240mm soğutucu destekliyor bilgim var ve alsam max 240mm alırım bi sorun değil benim için. Kullanıcı tecrübelerinede ihtiyacım var.
Kasa satın almak için acelem yok aktif olarak Corsair spec-delta kullanıyorum bunu satıp aerocool skyhawk almayı düşünüyorum.