Neler Yeni

Öneri Aerocool airhawk duo kullanan var mı?

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
Merhaba arkadaşlar,

Kasa bakıyorum da bi türlü karar veremedim. Aerocool airhawk duo kullananlar varsa yazabilirler mi? Parçalar için ve soğutma manasında yeterli mi diye soracaktım.

Sıvı soğutma: arctic liquid freezer II 280
Anakart: z590 torpedo
Ekran kartı: ggabyte eagle oc 3070
Psu: msi mpg a750gf

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Merhaba arkadaşlar,

Kasa bakıyorum da bi türlü karar veremedim. Aerocool airhawk duo kullananlar varsa yazabilirler mi? Parçalar için ve soğutma manasında yeterli mi diye soracaktım.

Sıvı soğutma: arctic liquid freezer II 280
Anakart: z590 torpedo
Ekran kartı: ggabyte eagle oc 3070
Psu: msi mpg a750gf
Canavar gibi kasa fiyatına göre gayet iyi performans sağlayacağını düşünüyorum. Ancak ekran kartınızın soğutma modeli giriş seviyesi olduğu için çok fazla bir beklentiye girmemek doğru olur. Tabii ki karar sizindir.

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Canavar gibi kasa fiyatına göre gayet iyi performans sağlayacağını düşünüyorum. Ancak ekran kartınızın soğutma modeli giriş seviyesi olduğu için çok fazla bir beklentiye girmemek doğru olur. Tabii ki karar sizindir.
Eagle'ı orta segment olarak biliyordum ben. Gaming-eagle-aorus diye

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
O soğutucuyu üste takamazsın bildiğim kadarıyla üst 240 destekliyor sadece. Öne takacağım diyorsan da önden çıkan 20 cm fanları üste takamazsın elinde kalır. Alacaksan arctic 240lık olanı al. 240lık olanı alsan bile üste takmak için fazla kalın gelebilir Arctic radyatörler normalden daha kalın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,749
Üyeler
163,543
Son üye
Dailot
Top Bottom