Neler Yeni

🔥İndirim Aerocool KCAS Plus 750W 80+ Gold PSU 1135 TL

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam bütçem 2sine birlikte elvermiyor. Ya GameBooster 550w psu var onunla beraber bir UPS alacağım ya da sağlam bir güç kaynağı alacağım. Sanırım önce GameBoosterdan kurtulmak lazım iyi bir güç kaynağı sistemi korur diye düşünüyorum.
CM daha güvenilir olur. KCAS'ta ripple değeri olarak güzel PSU ama o koruma eksiği işte :/

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Atmış olduğun Cooler Mastera her türlü güvenebiliriz diyorsun yani.
PSU Adam uğurkana göre şuanda piyasadaki alınabilecek en iyi PSU bu fiyata. Bende öneriyorum onun kadar bilmesem de.

PSU adama neden PSU adam dediğimizi bu rehbere bakarak anlayabilirsin. Kendisi hazırladı bunu kaç gün uğraşıp.

R5 5600 , 6700 XT b550 için uygun mudur yeterli gelir mi ?
Uygundur yeterli gelir. SFX yazdığına bakmayın yanında SFX to ATX dönüştürücü geliyor.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
PSU Adam uğurkana göre şuanda piyasadaki alınabilecek en iyi PSU bu fiyata. Bende öneriyorum onun kadar bilmesem de.

PSU adama neden PSU adam dediğimizi bu rehbere bakarak anlayabilirsin. Kendisi hazırladı bunu kaç gün uğraşıp.

Uygundur yeterli gelir. SFX yazdığına bakmayın yanında SFX to ATX dönüştürücü geliyor.
Dehşet bir rehber olmuş , yazanın eline sağlık. Müsait vakitte tekrardan inceleyeceğim rehberi. Paylaşım için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,837
Üyeler
165,245
Son üye
guwunsxd
Top Bottom