Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF Gaming 1000G 1000W 80+ Gold Full Modüler ATX 3.0 psu 6790 tl

Gurkanpiro

80+ Gold
Bu forum iyice çığrından çıktı gerçekten.
Forum da bütün gün çin malı klavyeler övülür saçma sapan ürünler önerilir bir de yetmezmiş gibi Asus un olduğu yerde ve PSU gibi hayati bir ürün için rajintek kıyası yapılır anlamak mümkün değil burayı
çin malı dedin klavyelerı turkıyede aynı fıyata alabılırmısın

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
nk
çin malı dedin klavyelerı turkıyede aynı fıyata alabılırmısın
TR de hiçbir şeyi aynı fiyata alamazsın dün tost makinesi aldım HB den bugün fiyatı 200 TL artmış kaldı ki konu bu değil 600-700 liralık klavye için 25-30 sayfa konu yazılıyor değişik bir kitle var burada ondan bahsediyorum

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Forum da bütün gün çin malı klavyeler övülür saçma sapan ürünler önerilir bir de yetmezmiş gibi Asus un olduğu yerde ve PSU gibi hayati bir ürün için rajintek kıyası yapılır anlamak mümkün değil burayı
Markanın ismini daha çok duydunuz diye daha kaliteli düşüncesine kapılmanız da çok saçma.
Gördük Asus'un PRIME B650 anakartlarını, yaktı 3d işlemcileri :kekw:

Her şeye yok marka şöyle iyi böyle güzel diye balıklama atlamayın. Araştırın iyice, öyle tercihinizi yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus'un daha çok kronik olayları var da açmaya gerek yok bence o konuları da.

Ürün fanboyluğu yapmak istemem ama..
Rajintek nasıl bir marka daha çok araştırmanı öneririm.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
nk
Markanın ismini daha çok duydunuz diye daha kaliteli düşüncesine kapılmanız da çok saçma.
Gördük Asus'un PRIME B650 anakartlarını, yaktı 3d işlemcileri :kekw:

Her şeye yok marka şöyle iyi böyle güzel diye balıklama atlamayın. Araştırın iyice, öyle tercihinizi yapın.

Asus'un daha çok kronik olayları var da açmaya gerek yok bence o konuları da.
Marka isminden bahsetmiyoruz marka güvenirliliğinden bahsediyoruz .
Teknobiyotik TR ye getirmeden önce rajintek in varlığından haberdar mıydınız?

Ürün fanboyluğu yapmak istemem ama..
Rajintek nasıl bir marka daha çok araştırmanı öneririm.

Bu forumun en büyük sıkıntısı bu zaten fanboy lar ve anti ler . Kullanmadığı ürün hakkında bilgi sahibi char dolu bu site.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Marka güvenilir değil işte de laf anlatamıyoruz galiba. Adamların PRIME B650 ilk seri anakartları 3d işlemcileri yaktı. Voltajları defaultta yanlış girdiler dlye.

Adamların ROG ALLY handheld ürünleri o kadar çok servise yollandı ki problemlerden dolayı, adamlar 1 sene geçmeden ROG ALLY X yapıp revize etmek zorunda kaldılar :kekw:

Adamların servisleriyle çokça problem yaşanan bir markaya güvenilir demen trajikomik bir durum.

Dediğim gibi daha çok olayları var ve ürün bazında araştırmazsan, marka falan farketmiyor. Direkt patlıyorsun.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
nk
Marka güvenilir değil işte de laf anlatamıyoruz galiba. Adamların PRIME B650 ilk seri anakartları 3d işlemcileri yaktı. Voltajları defaultta yanlış girdiler dlye.

Adamların ROG ALLY handheld ürünleri o kadar çok servise yollandı ki problemlerden dolayı, adamlar 1 sene geçmeden ROG ALLY X yapıp revize etmek zorunda kaldılar :kekw:

Adamların servisleriyle çokça problem yaşanan bir markaya güvenilir demen trajikomik bir durum.

Dediğim gibi daha çok olayları var ve ürün bazında araştırmazsan, marka falan farketmiyor. Direkt patlıyorsun.

Nerdeyse tüm bilgisayar bileşenleri olan bir marka ile adını 2 sene önce duyduğun kasa , aio ve psu su olan bir markayı karşılaştırarak nereye varmaya çalışıyorsun bence sende bilmiyorsun.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Nerdeyse tüm bilgisayar bileşenleri olan bir marka ile adını 2 sene önce duyduğun kasa , aio ve psu su olan bir markayı karşılaştırarak nereye varmaya çalışıyorsun bence sende bilmiyorsun.
Karşılaştırdığım bir şey yok bilmem farkında mısın? Burada eleştirim güya "güvenilir" dediğin ASUS markasının aynı diğer markalar gibi problemler yaşamaları ve servis konusunda sınıfta kalan bir firma olduğuydu.

Markaya bel bağlamayın demek istiyorum yani. Araştırırsın, kendince mantıklı olanı alırsın. Bu kadar basit anlatmak istediğim. Sen ismini duyduğuna hataları yokmuş gibi gözü kapalı güveniyorken, bilmediğin markayı yerden yere vurmaktan çekinmiyorsun yani. Hele bir araştırıp bilgilensen ne kaybedersin?

Sonra da gelip forumu kötülüyorsun. Mantıklı bir argümanın yok yani ortada, üzgünüm.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
nk
Karşılaştırdığım bir şey yok bilmem farkında mısın? Burada eleştirim güya "güvenilir" dediğin ASUS markasının aynı diğer markalar gibi problemler yaşamaları ve servis konusunda sınıfta kalan bir firma olduğuydu.

Markaya bel bağlamayın demek istiyorum yani. Araştırırsın, kendince mantıklı olanı alırsın. Bu kadar basit anlatmak istediğim. Sen ismini duyduğuna hataları yokmuş gibi gözü kapalı güveniyorken, bilmediğin markayı yerden yere vurmaktan çekinmiyorsun yani. Hele bir araştırıp bilgilensen ne kaybedersin?

Sonra da gelip forumu kötülüyorsun. Mantıklı bir argümanın yok yani ortada, üzgünüm.

Karşılaştırma yapmadığını söylüyorsun karşılaştırma tam olarak nedir anlatır mısın ?
Markaya bel bağlamayın diyorsun marka tanımını merak ediyorum.
Herkesin kendi tercihi isteyen istediği marka modeli alıyor zaten konu bunun dışında bir durum.
Argüman dan söz ediyorsun ve bu konudaki tek argümanın Raijintek i bilmediğimi iddia etmen bence en fazla bunun için üzgün olmalısın.

Forum konusuna gelince 2 senedir bu forumdayım ve senden yüzlerce var burada kendini ifade etmede zorlanan ve neyi savunduğunu dahi toparlayamayan yüzler. Bu da sorunların ana kaynağı zaten.

Araştırma dediğin 2 YouTube videosu redditte 2 konu okumandan ibarettir belki de o bile değildir fazla iyimserim

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Karşılaştırma yapmadığını söylüyorsun karşılaştırma tam olarak nedir anlatır mısın ?
Markaya bel bağlamayın diyorsun marka tanımını merak ediyorum.
Herkesin kendi tercihi isteyen istediği marka modeli alıyor zaten konu bunun dışında bir durum.
Argüman dan söz ediyorsun ve bu konudaki tek argümanın Raijintek i bilmediğimi iddia etmen bence en bunun için üzgün olmalısın.

Forum konusuna gelince 2 senedir bu forumdayım ve senden yüzlerce var burada kendini ifade etmede zorlanan ve neyi savunduğunu dahi toparlayamayan yüzler. Bu da sorunların ana kaynağı zaten.

Araştırma dediğin 2 YouTube videosu redditte 2 konu okumandan ibarettir belki de o bile değildir fazla iyimserim

Şu videoların hepsi son 1 senede yaşanan olayların özetlerini işliyor. Hepsini izlemeni öneririm öncelikle. Videolarda yaşananlar ve ardından başka kullanıcılar tarafından yollanan mesajları da sosyal medya hesaplarında mevcut hepsinin. Özellikle Gamers Nexus aralarında en detaylı şekilde inceleyen kanal.

Kaç senedir forumda olduğun çok da umrumda olan bir konu değildi. Bilgi eksikliğine üzüldüm sadece. Bu yüzden bir araştır diyordum ne gibi sorunları var diye ama inatlaşmaktan başka bir şey yapmadın. Kendin bileceğin şey ne diyeyim. Sonuçta karar senin.

Bu da FTC'nin radarına girdiğini açıklayan video.

Neden? Servis ve garanti problemlerinden.

bazxı model ? attığım olmadığı kesin. rajintek çok iyi marka ben de kullanıyorum ama dayanağı olmayan yorum ne alaka. sizce dandik yapısı olan psu ya 10 yıl garanti verirler mi ayrıca dediğinz gibi hiç de kötü değil
Yazdığım şeylerin yarısından çoğunu yanlış okumuşsun. Attığın modelinde iç kalitesi fiyatına göre kötü. Zaten ROG ile TUF'ın içi ile karşılaştırma yapılmış. Dayanmışsından kastım da bütün herkese ama 10 sene garantisi var demişsiniz. Öyle aman aman bir şeyde değil. Bu fiyattaki PSU'ların çoğunda bu kadar yüksek garanti süreleri var. Ayrıca Rampage 10 sene garanti verince PSU iyi mi oluyor? Garantiyle iç kaliteyi nasıl bağdaştırdınız anlamadım.

Bu forumun en büyük sıkıntısı bu zaten fanboy lar ve anti ler . Kullanmadığı ürün hakkında bilgi sahibi char dolu bu site.
Asus'un TUF Bronze serisine bak bakayım. Ne kadar çer çöp var doldurmuşlar. Sırf marka ve satıyor diye sizin gibilere inanılmaz fiyatlara satıyorlar. Rajintek olması önemli değil ayrıca. Bir PSU alırken markaya bakarak yargılamanız sizin bilgisizliğinizi çoktan gösterdi. Rajintek Cratos'un iç yapısı bu PSU ile aynı. Herhalde Enermax'a da no name demeyeceksin.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Asus'un TUF Bronze serisine bak bakayım. Ne kadar çer çöp var doldurmuşlar. Sırf marka ve satıyor diye sizin gibilere inanılmaz fiyatlara satıyorlar. Rajintek olması önemli değil ayrıca. İç yapısı bu PSU ile aynı. Herhalde Enermax'a da no name demeyeceksin.
Marka güvenilirliği varmış ama(!)

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
nk

Şu videoların hepsi son 1 senede yaşanan olayların özetlerini işliyor. Hepsini izlemeni öneririm öncelikle. Videolarda yaşananlar ve ardından başka kullanıcılar tarafından yollanan mesajları da sosyal medya hesaplarında mevcut hepsinin. Özellikle Gamers Nexus aralarında en detaylı şekilde inceleyen kanal.

Kaç senedir forumda olduğun çok da umrumda olan bir konu değildi. Bilgi eksikliğine üzüldüm sadece. Bu yüzden bir araştır diyordum ne gibi sorunları var diye ama inatlaşmaktan başka bir şey yapmadın. Kendin bileceğin şey ne diyeyim. Sonuçta karar senin.

Bu da FTC'nin radarına girdiğini açıklayan video.

Neden? Servis ve garanti problemlerinden.

2 video demiştim ama 5 videoymuş baya etkilendim araştırmacı kimliğinden ( yoksa sen onlardan değil misin )

Bilgi eksikliği anlık olarak çözülecek bir konu çok dert etme.
Umrunda olabilecek konuları belirt direk onlar üzerinde duralım. Tarih vermem seni neden bu kadar gerdi ?
Asıl odaklanman gereken konuyu bağlamından koparmadan kendi özelinde ele almak olsun.

Yoksa bu şekilde patinaja devam edersin.

Top Bottom