Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF Gaming 1000G 1000W 80+ Gold Full Modüler ATX 3.0 psu 6790 tl

JeakLes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
corsair rm1000e rezaletinden sonra fsp 1200 hydro ptm pro modeline geçtim. inanılmaz farketti ne ses ne seda zaten bildiğim kadarıyla çoğu psuya üreticilik sağlıyor fsp

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut
2 video demiştim ama 5 videoymuş baya etkilendim araştırmacı kimliğinden ( yoksa sen onlardan değil misin )

Bilgi eksikliği anlık olarak çözülecek bir konu çok dert etme.
Umrunda olabilecek konuları belirt direk onlar üzerinde duralım. Tarih vermem seni neden bu kadar gerdi ?
Asıl odaklanman gereken konuyu bağlamından koparmadan kendi özelinde ele almak olsun.

Yoksa bu şekilde patinaja devam edersin.
Videolarda işlenen konular ortada. Patinaj falan çektiğim yok. 1 kişinin yaşadığı sorunlar da değil bunlar. Çokça insanın yaşadığı problemler ve baya fazla RMA işlemi de var Asus'un sadece bu sene özelinde. Videolar da bu olayları kanıtlar nitelikteydi de belli ki izlememişsin ve önyargıyla yaklaşmışsın. Keşke izleseydin, en azından ne anlatmak istediğimi anlardın.

Konuyu bağlamından falan kopardığım falan yok. Sen bir markayı diğerinden üstün gördün, ben de bu markanın sadece 1 sene içinde yaşattığı problemleri sana paylaştım. Farklı şekilde anlamışsın her şeyi.

Küstahlıktan başka yaptığın bir şey yok gibi. O yüzden sana çok da bir şey açıklamaya çalışmayacağım. Kafana eseni yap. Umarım sorunlu ürüne denk gelmezsin.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
nk
Videolarda işlenen konular ortada. Patinaj falan çektiğim yok. 1 kişinin yaşadığı sorunlar da değil bunlar. Çokça insanın yaşadığı problemler ve baya fazla RMA işlemi de var Asus'un sadece bu sene özelinde. Videolar da bu olayları kanıtlar nitelikteydi de belli ki izlememişsin ve önyargıyla yaklaşmışsın. Keşke izleseydin, en azından ne anlatmak istediğimi anlardın.

Konuyu bağlamından falan kopardığım falan yok. Sen bir markayı diğerinden üstün gördün, ben de bu markanın sadece 1 sene içinde yaşattığı problemleri sana paylaştım. Farklı şekilde anlamışsın her şeyi.

Küstahlıktan başka yaptığın bir şey yok gibi. O yüzden sana çok da bir şey açıklamaya çalışmayacağım. Kafanı eseni yap. Umarım sorunlu ürüne denk gelmezsin.

İyi dileğin için teşekkür ederim.

Genç bir arkadaşımızsın sanırım videoların etkisinde kalmandan bunu anlıyorum.

Açıklama yaptığını sanma sakın bu seni daha da geriye götürür sen şuan sadece papağan taklidi yapmaktasın.
Asıl sen kafana eseni yapmakta fazlaca özgürsün kısıtlama kendini Raijintek PSU almak bile buna dahil. (Hatta enermax ta dahil)

Konu bu olmamasına rağmen yine de cevap vermiş olayım ;
Yüzlerce farklı ürün yelpazesi olan bir marka ile 3-5 farklı ürün çeşidine sahip markanın yaşadığı sorunları karşılaştırmanın mantıksızlığı hiç mi sana ben ne anlatıyorum ya dedirtmedi ?

Eğer dedirtmediyse ki çok bariz yazdıklarından dedirtmemiş
İşte küstahlık dediğin şey tam da budur ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

corsair rm1000e rezaletinden sonra fsp 1200 hydro ptm pro modeline geçtim. inanılmaz farketti ne ses ne seda zaten bildiğim kadarıyla çoğu psuya üreticilik sağlıyor fsp
Thermaltake in 2 farklı PSU su ve FSP ninde 1200w Aurum modeli ile belli başlı sorunlar yaşadım
Ama bu sorunlar her 2 markanın da kötü olduğu anlamına gelmez.

Kaldı ki söylediğin gibi FSP en büyük PSU üreticilerinden

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut
Yüzlerce farklı ürün yelpazesi olan bir marka ile 3-5 farklı ürün çeşidine sahip markanın yaşadığı sorunları karşılaştırmanın mantıksızlığı hiç mi sana ben ne anlatıyorum ya dedirtmedi ?
Tekrar diyorum, karşılaştırma yapmadım. Sadece ASUS üzerinden döndürdüm konuyu. Anlamada bir problemin mi var?

Sadece ASUS'un son 1 senede kullanıcılara yaşattığı problemleri bahsettim.

JeakLes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
İyi dileğin için teşekkür ederim.

Genç bir arkadaşımızsın sanırım videoların etkisinde kalmandan bunu anlıyorum.

Açıklama yaptığını sanma sakın bu seni daha da geriye götürür sen şuan sadece papağan taklidi yapmaktasın.
Asıl sen kafana eseni yapmakta fazlaca özgürsün kısıtlama kendini Raijintek PSU almak bile buna dahil. (Hatta enermax ta dahil)

Konu bu olmamasına rağmen yine de cevap vermiş olayım ;

Eğer dedirtmediyse ki çok bariz yazdıklarından dedirtmemiş
İşte küstahlık dediğin şey tam da budur ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Thermaltake in 2 farklı PSU su ve FSP ninde 1200w Aurum modeli ile belli başlı sorunlar yaşadım
Ama bu sorunlar her 2 markanın da kötü olduğu anlamına gelmez.

Kaldı ki söylediğin gibi FSP en büyük PSU üreticilerinden
olabilir hocam, benimde bir önceki psum tx850m idi canavar gibiydi rm1000e migdemi bulandırdı. her markanın iyisi de var kötüsü de var. ama şu bir gerçek belirli alanda uzmanlaşmış markaları o ürünlerden alırken seçmek daha iyidir diye düşünüyorum. her markanın her alanda çıkardığı ürün iyi olmuyor çünkü. bazıları 3.0 de sorun olduğunu söylemiş hiç yaşamadım mesela

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Keşke malum şahıs bunu anlasa da işte bazen anlamamakta ısrarcı olabiliyorlar.
Hani derlerya en ince ayrıntısına kadar, sıfırdan, hiç bilmeyene anlatır gibi anlat. Hah o şekilde anlatmışsın :)
(Başka bir tabir de varda onu da sen anladın zaten 🤣)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Nerdeyse tüm bilgisayar bileşenleri olan bir marka ile adını 2 sene önce duyduğun kasa , aio ve psu su olan bir markayı karşılaştırarak nereye varmaya çalışıyorsun bence sende bilmiyorsun.
Lafı çok dolandırıyorsun hocam. A ve B ürününden hangisi iyi daha iyi ve performanslı ise o tercih edilir. Sen sırf marka veya garantisi 3 5 yıl daha fazla diye daha kötü bir ürün alır mısın? Alırsan da çok uzatmaya gerek yok. Eski zamanlarda ki cahiliye dönemi bitti kimse sadece markaya bakıp hareket etmiyor artık. Hemen hemen her PSU'nun datasheetine. İç dizaynına +80 sertifika verilerine ulaşılabiliyor. Adım gibi eminim başlıkta ki modelin iç dizaynını gördükten sonra bu fiyata sen de daha iyilerini tercih ederdin birbirimizi kandırmayalım.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
nk
Lafı çok dolandırıyorsun hocam. A ve B ürününden hangisi iyi daha iyi ve performanslı ise o tercih edilir. Sen sırf marka veya garantisi 3 5 yıl daha fazla diye daha kötü bir ürün alır mısın? Alırsan da çok uzatmaya gerek yok. Eski zamanlarda ki cahiliye dönemi bitti kimse sadece markaya bakıp hareket etmiyor artık. Hemen hemen her PSU'nun datasheetine. İç dizaynına +80 sertifika verilerine ulaşılabiliyor. Adım gibi eminim başlıkta ki modelin iç dizaynını gördükten sonra bu fiyata sen de daha iyilerini tercih ederdin birbirimizi kandırmayalım.

Cahiliye dönemi ile buradaki kafa yapısını çok güzel özetlemişsin de bittiği konusu yanlış şuan zirvesi yaşanıyor bu forumda.

Sayende lafı çok dolandırmadım özeti bu buranın

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
nk
Top Bottom