Neler Yeni

Aerocool KCAS PSU Nasıldır

beritankorkusuz

80+ Silver
tier b low end için önerilmiş yalnız dgpu kısmında yani entegre ekran kartları için ben şahsen HP 600w gp alırdım
Hocam 700w barken neden 600w ,sorun yaşatır mi ? Hayir, performans farki nedir ? ,%2 3 bilemedin 5 ki Tier B serisi cok cok kaliteli

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Neyin kötülendiğini gördün? Bu modelin mi?
model bazlı konuşmadım yalnız ki marka genel anlamıyla kötüleniyor nasıl grupta rampage psu alma patlar diyorsanız orada da aerocool alma 40 dolarlık güç kaynağından ne bekliyorsun patlar diyorlar aga iyi modelleri olabilir zaten ama genelde ucuz modelleri var ve ben genel konuştum

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
tier b low end için önerilmiş yalnız dgpu kısmında yani entegre ekran kartları için ben şahsen HP 600w gp alırdım
Bütçe buna yetiyor dostum biz de isterdik daha yüksek bir PSU modeli önermeyi.

beritankorkusuz

80+ Silver

beritankorkusuz

80+ Silver
model bazlı konuşmadım yalnız ki marka genel anlamıyla kötüleniyor nasıl grupta rampage PSU alma patlar diyorsanız orada da aerocool alma 40 dolarlık güç kaynağından ne bekliyorsun patlar diyorlar aga iyi modelleri olabilir zaten ama genelde ucuz modelleri var ve ben genel konuştum
Hocam gidipte 200 tllik alacaksan alma zaten ,

beritankorkusuz

80+ Silver
benim dediğim tier b bu tier b low end aman neyse aga nabıyosanız yapın
Kanka yanlış anlamadın umarım, tier d de fazlasıyla yeterli ,ki psu tier b , low olsada b. Ki 700w ve baya sessiz kaliteli

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
model bazlı konuşmadım yalnız ki marka genel anlamıyla kötüleniyor nasıl grupta rampage PSU alma patlar diyorsanız orada da aerocool alma 40 dolarlık güç kaynağından ne bekliyorsun patlar diyorlar aga iyi modelleri olabilir zaten ama genelde ucuz modelleri var ve ben genel konuştum
Evet, ucuz fiyatlı olup sorun çıkartan çok marka ve o markaların modellerini gördük ama ben şu ana kadar Aerocool'un PSU modellerinde sıkıntı çıktığını görmedim. Kendi bilgim dahilinde yapıyorum tüm tavsiyelerimi. Belki sizin dediğiniz doğrudur ve cidden kötü PSU'lara sahiptir bunda sorun yok.

beritankorkusuz

80+ Silver
Top Bottom