REIS TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
- Bütçe
- 700
Sistemim için bana yetecek bir Aerocool psu buldum alınır mı? hergangi bir elektrik kesintisinde sorun çıkarma ihtimali nedir ve bu fiyata yakın önerilere açığım
Alınır dandik bir model değil. Ama gücü yeter mi sana onu iyi araştır.Sistemim için bana yetecek bir Aerocool psu buldum alınır mı? hergangi bir elektrik kesintisinde sorun çıkarma ihtimali nedir ve bu fiyata yakın önerilere açığım
Bana yeter zaten sistemimin toplam tüketeceği güç 274wAerocool köklü bir marka. OPP / OVP / UVP / SCP/ SIP korumaları olan bir PSU. 320w civarı 12V tek kanal güç veriyor. Eğer ki bu bana yeter diyorsan alınabilir bu bütçede.
Gtx 660 ti i5 3470 toplam tükettiği güç 274w ve psu da 12v kanalında 320w değeri veriyor hayli hayli yeterAlınır dandik bir model değil. Ama gücü yeter mi sana onu iyi araştır.
Ekran kartı güç girişi ne peki? Sadece 1 tane 6 pin var bu PSU da.Bana yeter zaten sistemimin toplam tüketeceği güç 274w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gtx 660 ti i5 3470 toplam tükettiği güç 274w ve psu da 12v kanalında 320w değeri veriyor hayli hayli yeter
Gücü yetiyorsa alınır. Marka iyidir sistemi patlatmama garantisini verir.Sistemim için bana yetecek bir Aerocool psu buldum alınır mı? hergangi bir elektrik kesintisinde sorun çıkarma ihtimali nedir ve bu fiyata yakın önerilere açığım
Seneler oldu zamanında cok kullandı kullandığım en iyi markalardandı ve eski marka geçmişini iyi bildiğim iyi bir marka. Yeni olarak koltuk işinede başlamışlar sanırım gamingSistemim için bana yetecek bir Aerocool psu buldum alınır mı? hergangi bir elektrik kesintisinde sorun çıkarma ihtimali nedir ve bu fiyata yakın önerilere açığım
Walla başka bu fiyata bulamadım bulsam ikinci el var hazır almışken 0 alayım diyorumda acaba dönüştürücü taksam sıkıntı olurmuSeneler oldu zamanında cok kullandı kullandığım en iyi markalardandı ve eski marka geçmişini iyi bildiğim iyi bir marka. Yeni olarak koltuk işinede başlamışlar sanırım gaming
Ama bu psu önermem
Ben aldım 2 kere kesinti oldu hala yaşıyorum önerebilirimSistemim için bana yetecek bir Aerocool psu buldum alınır mı? hergangi bir elektrik kesintisinde sorun çıkarma ihtimali nedir ve bu fiyata yakın önerilere açığım
Satıcıyıa sorabilirsin ama bütcen varsa ben olsam +bronze veya en kötü + plus bir psu alırdım. Verimlilik değeri şeffaf şekilde belirtilen psuWalla başka bu fiyata bulamadım bulsam ikinci el var hazır almışken 0 alayım diyorumda acaba dönüştürücü taksam sıkıntı olurmu
Hocam yeni sistem aldım yoksa corsair almayı düşünüyordumda malesef mecbur bunu alıcam heraaldeSatıcıyıa sorabilirsin ama bütcen varsa ben olsam +bronze veya en kötü + plus bir psu alırdım. Verimlilik değeri şeffaf şekilde belirtilen psu
eyw teşekkürler çünkü bizim burdada bazen kesiliyordaBen aldım 2 kere kesinti oldu hala yaşıyorum önerebilirim![]()