Aerox 3 Wireless Hakkında...

Reaksiyon skoru
140
Merhaba steelseries aerox 3 wireless almak istiyorum aklımda 2 soru var
1-Kullananlar varsa içinizde memnunmusunuz, olumlu, olumsuz deneyimlerinizi anlatirmisiniz?
2-Mouse delikli bir yapıda konfor açısından soracağım mesela etiniz, deriniz o boşluklara girip rahatsiz ediyor mu?
Tesekkur ederim cevaplarınızı bekliyorum

Ben kullanmadım ancak Batuhan Büyükakkan diye biri var bi videoda değinmişti olumsuz bir tarafını söylemedi memnunmuş baya önerdi. o zaten hafif mouse seven biri.
2. soruyu bilmiyorum.

Merhaba steelseries aerox 3 wireless almak istiyorum aklımda 2 soru var
1-Kullananlar varsa içinizde memnunmusunuz, olumlu, olumsuz deneyimlerinizi anlatirmisiniz?
2-Mouse delikli bir yapıda konfor açısından soracağım mesela etiniz, deriniz o boşluklara girip rahatsiz ediyor mu?
Tesekkur ederim cevaplarınızı bekliyorum
Ben de almayı düşünüyorum fakat delikli yapısı benim de kafamı kurcalıyor

Ben kullanmadım ancak Batuhan Büyükakkan diye biri var bi videoda değinmişti olumsuz bir tarafını söylemedi memnunmuş baya önerdi. o zaten hafif mouse seven biri.
2. soruyu bilmiyorum.
Bende hafif olmasını istiyorum zaten o yüzden yöneldim bu mouse a msi clutch gm11 kullanıyorum ve gerçekten ağır hissettiriyor helede günde 5 saat her satırın altını çizerek soru çözünce hem kablosu hemde ağırlığı bileğimi aşırı yoruyor.

O mouse'un 950TL edeceğini hiç düşünmüyorum delikli ve hafif diye tercih etmektense bunu alırım çok daha iyi bir mouse
Aralarında 8g fark var

Bende hafif olmasını istiyorum zaten o yüzden yöneldim bu mouse a msi clutch gm11 kullanıyorum ve gerçekten ağır hissettiriyor helede günde 5 saat her satırın altını çizerek soru çözünce hem kablosu hemde ağırlığı bileğimi aşırı yoruyor.
bence hiç düşünmeden alın derim.
etinizin içeri gireceğini pek sanmam mouseyi sıkmanız lazım girmesi için.

O mouse'un 950TL edeceğini hiç düşünmüyorum delikli ve hafif diye tercih etmektense bunu alırım çok daha iyi bir mouse

Dostum hafiflik benim için çok önemli
Buradan gorebilirsin benim için ne kadar önemli olduğunu sırf pilli diye birçok kablosuz mouse u gözden cikardim çoğunu ağır diye gözden cikardim en iyi seçenek benim icin bu gözüküyor ama önerin için teşekkür ederim bataryalı hafif ve kablosuz olduğu sürece her öneriye açığım

Dostum hafiflik benim için çok önemli

Buradan gorebilirsin benim için ne kadar önemli olduğunu sırf pilli diye birçok kablosuz mouse u gözden cikardim çoğunu ağır diye gözden cikardim en iyi seçenek benim icin bu gözüküyor ama önerin için teşekkür ederim bataryalı hafif ve kablosuz olduğu sürece her öneriye açığım
Kanka 8G fark var aralarında değmez buna ciddiyim çok daha iyi bir mouse o mouse etse etse 600-650TL eder

Aralarında 8g fark var
https://www.n11.com/urun/razer-vipe... çıkarmıştım çünkü tasarımını begenmemistim
Post automatically merged:

Kanka 8G fark var aralarında değmez buna ciddiyim çok daha iyi bir mouse o mouse etse etse 600-650TL eder
Dostum o mouse u ben tasarımını begenmedigjm icin gözden çıkarmıştım birazda göz zevki meselesi

Size kalmış fakat o mouse o kadar etmez indirim bekleyin derim illa alıcaksanız.
Bende indirim beklemeyi düşünüyorum ve sunu söylemeyi unutmuşum razer viper ultimate micro usb ile şarj oluyor bunu asla kabul etmem ekstradan yaninda kablo veya dönüştürücü taşımak istemiyorum micro usb girişi benim icin hangi alanda kullanılırsa kullanılsın ölü bir yatırım katiyen kabul etmem micro usb yi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,203
Üyeler
191,043
Son üye
Prometheus4646
Geri