Aerox 5 Wireless mi Model O Kablosuz mu

Curly 35255

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
103
Bütçe
2600
Merhaba SteelSeries Aerox 5 Wireless almayı düsunuyorum ama birde model o var ikisidr kablosuz ve delikli arada 1000 tl fark var sizce hangisi daha mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba SteelSeries Aerox 5 Wireless almayı düsunuyorum ama birde model o var ikisidr kablosuz ve delikli arada 1000 TL fark var sizce hangisi daha mantıklı.
Bu arada el uzunluğum 18 genisliğim 9 tutus avuc içi

Merhaba SteelSeries Aerox 5 Wireless almayı düsunuyorum ama birde model o var ikisidr kablosuz ve delikli arada 1000 TL fark var sizce hangisi daha mantıklı.
Ninjutso sora veya Lamzu atlantis . Bu mouseleri almak aptallıktan başka bir şey değil

Mouseyi al, skatezi al. Değiştir keyfine bak. O almayı düşündüğün mouseler 500tl hak etmiyor.

Ninjutso sora veya Lamzu atlantis . Bu mouseleri almak aptallıktan başka bir şey değil

Mouseyi al, skatezi al. Değiştir keyfine bak. O almayı düşündüğün mouseler 500tl hak etmiyor.
Skatezi ne zamanda bir değiştiricem bide el ölçülerime uyarmı

Bu arada el uzunluğum 18 genisliğim 9 tutus avuc içi
Bos mouselar

Beklerim dersen F1 MOBA versiyon tanıtılmış, mechkeysten ön sipariş yapabilirsin 70 dolara geliyor kuponla, teslimat ne zaman sağlanır bilemem tabii

Geri