Afad Gönüllü üyelik başvurusu ve bir kaç hediye kazanımı

dmns24

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
433
Afada gönüllü olarak e-devlet üzerinden başvuru yaptıktan sonra telefona ya da maile gelen kodla https://gonullu.afad.gov.tr/ sitesi üzerinden kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

Üyeliği oluşturduktan sonra anasayfada yer alan zorunlu veya zorunsuz eğitimleri tamamlayıp biraz puan toplayabilirsiniz.

eğitim.png

Topladığınız puanlar dahilinde bir kaç tane işinize yarar kendinize hediye satın alabilirsiniz hediyelerin gönderimi ücretsiz ve PTT kargo üzerinden sağlanmakta.

afad.png

Sizde afada gönüllü olup hem doğal afetler karşısında bilinçli olabilirsiniz hem de bir kaç ufak hediye kazanabilirsiniz.

Gayet güzel siz aldınız mı hediyenizi?

Daha elime ulaşmadılar kargodalar şuan
Puan toplama süreci nasıl ve hangi hediyi aldınız. 2 tane video konu ile güzel hediyeler vermezler diye düşünüyorum.

Puan toplama süreci nasıl ve hangi hediyi aldınız. 2 tane video konu ile güzel hediyeler vermezler diye düşünüyorum.
Yer alan hediyelerin resmini bıraktım zaten. Matara , çakı fener seti, şapka ve çanta. Eğitimleri tamamladıkça puan topluyosun. Ben matara ve çakı setini aldım.

Yer alan hediyelerin resmini bıraktım zaten. Matara , çakı fener seti, şapka ve çanta. Eğitimleri tamamladıkça puan topluyosun. Ben matara ve çakı setini aldım.
Tamamdır teşekkürler e devletten kayıt yapıp bende alıırö

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,566
Üyeler
173,994
Son üye
talha.duman
Geri