OSD de göster butonu bende bulunmuyor
Msi afterburner'da ayarları aç sonra izleme sekmesine gel istediklerini tikle öncelikle tikledikten sonra altında OSD'de Göster yazacak onu tikle sonra gözükür.Sİstemimin Fps değerleri ve sıcaklık değerlerini görmek istiyorum ama yapamadım youtubedekilerden pek bi şey anlamadım yardım edin plz
Mesaj otomatik birleştirildi:
up
Mesaj otomatik birleştirildi:
upppp
dostum videoda olan bi tık bende yok orda zaten çekilşmiş bir video var burda online bi ortam var teşekkürler iyi forumlarİzlediğin videolardan anlamadıgını yazılanlardan mı anlayacaksın
Msi afterburner'da ayarları aç sonra izleme sekmesine gel istediklerini tikle öncelikle tikledikten sonra altında OSD'de Göster yazacak onu tikle sonra gözükür.
okeyRivatuner yok demekki sende. Silip yükle afterburneri yanında Rivatuner' i kursun tiki kaldırma
İndirirken ekstradan Riva diye bir uygulama var ona da onay verip kurman lazım. Önce denetim masası gir uygulamayı kaldır sonra indirilenler kısmından afterburner setup bastan yükleOSD de göster butonu bende bulunmuyor
tm anladım teşekkürlerİndirirken ekstradan Riva diye bir uygulama var ona da onay verip kurman lazım. Önce denetim masası gir uygulamayı kaldır sonra indirilenler kısmından afterburner setup bastan yükle