Neler Yeni

After effects veya video editörlük için hangi böülümü okumalıyım ?

MuerteMiguel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Abdurrahman
6-7 yıldır after effects kullanıyorum, photoshop ve premiere pro'da orta seviye bilgim var ama nasıl bir yol çizmeliyim bilmiyorum, nasıl bir üniversite okuyacağımı bile bulamadım araştırdım ama çok az bilgi var bilen varsa lütfen yardım edebilirmi.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
6-7 yıldır after effects kullanıyorum, photoshop ve premiere pro'da orta seviye bilgim var ama nasıl bir yol çizmeliyim bilmiyorum, nasıl bir üniversite okuyacağımı bile bulamadım araştırdım ama çok az bilgi var bilen varsa lütfen yardım edebilirmi.
Kusura bakma sorunu cevaplayamayacağım. Yaşını bilmiyorum ama edit&tasarım&photoshop gibi işler ara. Gir kariyer.net'e CV oluştur, sana uygun gözüken önüne gelen bütün ilanlara başvur (üniversite&askerlik şartı olsa bile başvur zarar gelmez) veya Discord'dan fln kendi reklamını yapmaya çalış editör lazım mı gibi. Birde Bir şey sormak istiyorum. Bu programlarda orta seviye bilgi edinebilmek için video fln izleyerek mi öğrendin? yoksa kurcalayarak mı?

Ek olarak: Kariyer.net'den edit&photoshop gibi ilanlara bak bakalım. Üniversite şartlarında hangi bölümler var, bunlar fikir verebilir bence :)

MuerteMiguel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Abdurrahman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakma sorunu cevaplayamayacağım. Yaşını bilmiyorum ama edit&tasarım&photoshop gibi işler ara. Gir kariyer.net'e CV oluştur, sana uygun gözüken önüne gelen bütün ilanlara başvur (üniversite&askerlik şartı olsa bile başvur zarar gelmez) veya Discord'dan fln kendi reklamını yapmaya çalış editör lazım mı gibi. Birde Bir şey sormak istiyorum. Bu programlarda orta seviye bilgi edinebilmek için video fln izleyerek mi öğrendin? yoksa kurcalayarak mı?
kurcalayarak öğrendim ama boş boş kurcalamadım kendime herzaman yapcak birşeyler buldum örenk: kurgulanacak stock videolar veya after effectste color yapmak için raw videolar, oturup ne yapcağım diye hiç düşünmedim, ama mesela trapcode particular'ı video izlemeden öğrenmenin neredeyse mümkünatı yok hem izlemen hemde uğraşman gerek. Yaşım 20 bu arada.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
kou rts mezunu arkadasım var. soylediğin programları kullanıyor ve daha fazlasını. suan AA da calısıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,731
Üyeler
163,872
Son üye
TunahanBRN
Top Bottom