Neler Yeni

Afterburner bazı oyunlarda çalışmıyor.

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
Arkadaşlar MSI afterburner kullanmaya çalışıyorum ama bazı oyunlarda çalışırken bazılarında ses seda çıkmıyor. Çalışan oyunlar (Tower Unite, HOI4, Stardew Valley) ; çalışmayan oyunlar is (CS:GO, Valorant, LOL) yani çalışan oyunlar arkadaşlarla girdiğim eğlencelik FPS, sıcaklık vs. nin umrumda olmadığı oyunlar olurken asıl çalışmasını ümit ettiğim oyunlarda çalışmıyor. (Bahsettiğim özelliği ekranın sağ üst köşesinde çıkan GPU hızı FPS vs. göstergesi.)

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Arkadaşlar MSI afterburner kullanmaya çalışıyorum ama bazı oyunlarda çalışırken bazılarında ses seda çıkmıyor. Çalışan oyunlar (Tower Unite, HOI4, Stardew Valley) ; çalışmayan oyunlar is (CS:GO, Valorant, LOL) yani çalışan oyunlar arkadaşlarla girdiğim eğlencelik FPS, sıcaklık vs. nin umrumda olmadığı oyunlar olurken asıl çalışmasını ümit ettiğim oyunlarda çalışmıyor. (Bahsettiğim özelliği ekranın sağ üst köşesinde çıkan GPU hızı FPS vs. göstergesi.)
CSGO'da zaten Trust Mode kapatmazsan çıkmaz ama LoL veya VALORANT'ta neden çıkmıyor bilmiyorum.

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Trust Mode nasıl kapatılıyor?
Oyunun başlatma seçeneklerine -untrusted yaz. Çalışmazsa -allow_third_party_softwares de yaz. O da olmazsa -allow_third_party_softwares'deki s yi sil.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun başlatma seçeneklerine -untrusted yaz. Çalışmazsa -allow_third_party_softwares de yaz. O da olmazsa -allow_third_party_softwares'deki s yi sil.
Bu yaptığım şey Seçkin Modu devre dışı bırakır mı?

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
lol ve valoda neden çalışmadığını bilmiyorum ama cs için başlatma seçeneklerine -allow_third_party_software yazman yeterli, belki güven şeysini etkileyebilir

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bırakmaz. Ama güven faktörünü düşürür diye biliyorum. Fake hesapta falan dene bence garantiye al işi.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Seçkin modunu devre dışı bırakmaz fakat karşına da bu modu kapatmış oyuncular gelir yani bu da eşittir ki hile gelme olasılığı yüksek. Rekabetçi bir maç gireceğiniz zaman o kodu silin. Zaten rekabetçi girmeye çalışırsanız hata verecek girmek istediğine emin misin diye.

Top Bottom