Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,391
bence az en az 100 bin alınması lazımAfyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, meclis kararı ile Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının 400 TL ödedikleri nikah ücretini sadece göçmenler için 10 bin liraya çıkarttı!
Alıntıyı görüntüle
Aynısını tüm beldelerden bekliyoruz ve seninde dediğin gibi çok uçuk bir miktar gösterilerek engellenirse çok iyi olur.bence az en az 100 bin alınması lazım
Geri adım attırılabilir zorla. yeni Dünya düzeni planlarına göre burası abd gibi bir ülke olacak. Zaten mhpnin, Türkçülük gününe kasıtlı olarak Milliyetçilik günü mü ne yazma sebebi ima etmek Irak'ın bir kısmının falan bize bağlanmasını.Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, meclis kararı ile Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının 400 TL ödedikleri nikah ücretini sadece göçmenler için 10 bin liraya çıkarttı!
Alıntıyı görüntüle
Büyük Ortadoğu Projesi, Büyük İsrail planı meseleleri...Geri adım attırılabilir zorla. yeni Dünya düzeni planlarına göre burası abd gibi bir ülke olacak. Zaten mhpnin, Türkçülük gününe kasıtlı olarak Milliyetçilik günü mü ne yazma sebebi ima etmek Irak'ın bir kısmının falan bize bağlanmasını.
oz baskanim beAfyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, meclis kararı ile Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının 400 TL ödedikleri nikah ücretini sadece göçmenler için 10 bin liraya çıkarttı!
Alıntıyı görüntüle
Bazen güzel hareket diyorum bazen bizlerde onların durumuna dusersek ne yapacağız o aklıma geliyor neyse hayırlısı bakalımAfyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, meclis kararı ile Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının 400 TL ödedikleri nikah ücretini sadece göçmenler için 10 bin liraya çıkarttı!
Alıntıyı görüntüle
Bütün sırrı bozmuşsun.Geri adım attırılabilir zorla. yeni Dünya düzeni planlarına göre burası abd gibi bir ülke olacak. Zaten mhpnin, Türkçülük gününe kasıtlı olarak Milliyetçilik günü mü ne yazma sebebi ima etmek Irak'ın bir kısmının falan bize bağlanmasını.
Bedelini çok çok ağır ödeyecek toplum ki zaten ödüyoruz hepimiz şuanda da. İnanmamanın ve bilmemenin bedeli çok beter. 2020'yi hatta şuanı bile mumla aratacaklar.Bütün sırrı bozmuşsun.