Neler Yeni

Ağ baglantim verimli degil

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet astarci
Merhaba,yeni aldigimiz internet ilk gunlerde sorunsuz calismaktaydi ama artik belli oyunlara girmiyi bazilarinda ise wifi isareti gosteriyor goruntlu aramalarda ise surekli baglaniyor diyor bi sure sonra arama sonlandiriliyir oyunlar disindaki sosyal medyalara sorunsuz girmekte sesli aramalardada sıkıntısı yok yardim edermisiniz

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Merhaba,yeni aldigimiz internet ilk gunlerde sorunsuz calismaktaydi ama artik belli oyunlara girmiyi bazilarinda ise wifi isareti gosteriyor goruntlu aramalarda ise surekli baglaniyor diyor bi sure sonra arama sonlandiriliyir oyunlar disindaki sosyal medyalara sorunsuz girmekte sesli aramalardada sıkıntısı yok yardim edermisiniz
Hangi firma ?

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Lan driver kur ve güncelle eğer son güncelleme ile bu sorunu yaşıyorsanız daha önceki sürüme dönün

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet astarci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardesim mumkunse detayli bi sekilde anlatabilirmisin veya youtube da anlatim li bi sekilde bulabilirmiyim?

Top Bottom