Türkiye trakyalı olmuş bea.Biz agalarla oynanmalık oyun bakıyoruz ama oynancak oyun kalmadı sizin bildiğiniz kıyıda köşede bilinmedik oyunlar varsa söyler misiniz ?
Bütçe 150 TL ve lütfen gidip de cs:go valorant gibi bilindik oyunları yazmayın
Kardeşim başka istiyorsan öneririm beyin hasarı sende var galiba kıyıda köşede söylesem beğenmezsin.kanka dalga mı geçiyosun bilindik oyun söyleme diyorum gidiyosun mc yazıyosun anlama kıtlığın veya beyin hasarın falan mı var
Sakin olsana sen. Ya belki bilinmedik kısmını okumadıysa ya gözünden kaçırdıysa. Neye göre beyin hasarın mı var diyorsun. Çabuk agresifleşiyorsun asıl senin bir beyin hasarın olabilir. Şöyle nazikçe reis bilinmedik oyun demiştim desene. Ne hemen anlama kıtlığın veya beyin hasarın falan mı var diyorsun.kanka dalga mı geçiyosun bilindik oyun söyleme diyorum gidiyosun mc yazıyosun anlama kıtlığın veya beyin hasarın falan mı var
kanka kusura bakma da 2 kere yazmışım sırf anlaşılsın diye adam yine dalga geçer gibi lol falan yazıyoSakin olsana sen. Ya belki bilinmedik kısmını okumadıysa ya gözünden kaçırdıysa. Neye göre beyin hasarın mı var diyorsun. Çabuk agresifleşiyorsun asıl senin bir beyin hasarın olabilir. Şöyle nazikçe reis bilinmedik oyun demiştim desene. Ne hemen anlama kıtlığın veya beyin hasarın falan mı var diyorsun.
bu agresiflik ne? arkadaşımız gayet güzel oyunlar önermiş evet bazıları bilindik ama iyi böyle agresif yaklaşmak yerine düzgün bir dille izah edebilirdinkanka dalga mı geçiyosun bilindik oyun söyleme diyorum gidiyosun mc yazıyosun anlama kıtlığın veya beyin hasarın falan mı var
Strateji seviyosan Hearts Of Iron 4 oynayınBiz agalarla oynanmalık oyun bakıyoruz ama oynancak oyun kalmadı sizin bildiğiniz kıyıda köşede bilinmedik oyunlar varsa söyler misiniz ?
Bütçe 150 TL ve lütfen gidip de cs:go valorant gibi bilindik oyunları yazmayın
Dedim ya, ya belki bilinmedik dediğin kısmı okumadıysa. LOL de gayet arkadaşlarla oynanabilecek bir oyun.kanka kusura bakma da 2 kere yazmışım sırf anlaşılsın diye adam yine dalga geçer gibi lol falan yazıyo
sen ilk önce düzgün konuş bi.hakaret etme.sorduğum soruya bak senin verdiğin cevaba bak kimde beyin hasarı olduğu anlaşılır
2 kere yazmış olabilirsin ama o yazdıktan sonra sen yazdıysan?kanka kusura bakma da 2 kere yazmışım sırf anlaşılsın diye adam yine dalga geçer gibi lol falan yazıyo