Neler Yeni

Agalar Bu Gerçekmi Yoksa Rüyamı Görüyorum

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle
B-beyler umarım düşer yoksa pc toplamamız baya baya zor olucak. Stok bekleyim dedim bi baktım bruh oldum o.O2 Daha beklesem dahada artıcakmış gibi hissediyorum ama ne bileyim sizin düşünceleriniz neler yazarsanız sevinirim.Kripto paralar bi anda yükselebilir ve bir anda düşebilir fakat 2-3 ay önce 1800 felandı galiba şuan 2000 gtx 1660 super alınırken şuan **GTX 1650** Alınıyor Umarım Ethereum düşer ve " EKRAN KART Stok Sorunlarını Düzeltirler" Şuan aşırı stresliyim abi kaç yıldır bekliyorum pc için her şey hazır felan bi bakıyorum bu tabloyu görüyorum ne bileyim içim sızlıyor artık :(:confused:
Düşeceğini sanmıyorum hele ki boğa sezonuna girersek asıl yükselme o zaman olur kripto paralar özellikle geçtiğimiz yıllara bakarsak nisan ayında artış gösteriyor. Her geçen gün kripto paralara ilgi daha çok artıyor. YTD.

slayerzs34

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
B-beyler umarım düşer yoksa pc toplamamız baya baya zor olucak. Stok bekleyim dedim bi baktım bruh oldum o.O2 Daha beklesem dahada artıcakmış gibi hissediyorum ama ne bileyim sizin düşünceleriniz neler yazarsanız sevinirim.Kripto paralar bi anda yükselebilir ve bir anda düşebilir fakat 2-3 ay önce 1800 felandı galiba şuan 2000 gtx 1660 super alınırken şuan **GTX 1650** Alınıyor Umarım Ethereum düşer ve " EKRAN KART Stok Sorunlarını Düzeltirler" Şuan aşırı stresliyim abi kaç yıldır bekliyorum pc için her şey hazır felan bi bakıyorum bu tabloyu görüyorum ne bileyim içim sızlıyor artık :(:confused:
Uçuyor mübarek vututututu 🥳

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bi ara düştü haberi sandım.

Gerçi benlik bir durum yok yeni bilgisayar için en az 1-2 yıl beklemem gerek.

erenog

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren Oğur
Instagram
https://www.instagram.com/ogurinhoartz/
Discord
! Ogurinho Artz#9275
ulan bi pc alacaktım çöp laptopdan iyi bi kasalıya geçicektim corona mı çıkmadı dersin dolar mı patladı dersin ethereum olayı mı çıktı dersin nası alacağım bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

abdullah abi f/p sistem yapmadıkça işimiz zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

keşke konsollara windows kurulsada konsol alsak daha mantıklı

Top Bottom