Ağalar metroda nasıl bir adam gördüm inanmazsınız.

xxxZAURxxx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,313
Şaka değil gözlerimle gördüm canlı kanlı. Video çekmek istedim ama yanlış anlaşılma olur diye çekmedim.

Adamın el parmakları 6 taneydi yaw.
2 eli 12 parmak. Dondum kaldım öyle.
Diyip gülüyorlardı kulak misafiri oldum, duydum hele benim ayak parmaklarımda böyle deiyince eline dikkatli baktım bu ne? ahahahahakskdhdh

Şakamı gerçekmi diyerek trenden inene kadar saydım. Tamı tamına 6 parmak.

Ama normal insan eli işte haraket ediyor tüm parmakları tam işlevsel, zaten dikkatlice bakmazsanız ee nolmuş ki dersiniz farketmezsiniz.

Yahu bazen diyorsun hayatta ne var ki zaten göreceğimizi görmüşüz.

Ama hayat bize gösteriyor " Daha sen ne görmüşsün ki? " diye

Şaka değil gözlerimle gördüm canlı kanlı. Video çekmek istedim ama yanlış anlaşılma olur diye çekmedim.

Diyip gülüyorlardı kulak misafiri oldum, duydum hele benim ayak parmaklarımda böyle deiyince eline dikkatli baktım bu ne? ahahahahakskdhdh

Ama normal insan eli işte haraket ediyor tüm parmakları tam işlevsel, zaten dikkatlice bakmazsanız ee nolmuş ki dersiniz farketmezsiniz.

Normal bir şey. Başlıkta okuyunca enteresan bir şey olur sanmıştim.

Böyle şeyler olabiliyor hocam çok normal ve nasıl nelerle doğanlar var bu neki onların yanında sana ne garip geldiki bu kadar heleki adamın videosunu çekmeyi istemen falanda hiç doğru değil

Böyle şeyler olabiliyor hocam çok normal ve nasıl nelerle doğanlar var bu neki onların yanında sana ne garip geldiki bu kadar heleki adamın videosunu çekmeyi istemen falanda hiç doğru değil
Yaw söylediğime inanmayan felan olur diye kanıtlı olsun diye aklımdan geçti anlık.
Gerçi yalan video, yapay zeka felan diyecek olurda neyse aldırmam artık.

Yaw söylediğime inanmayan felan olur diye kanıtlı olsun diye aklımdan geçti anlık.
Gerçi yalan video, yapay zeka felan diyecek olurda neyse aldırmam artık.
Evet inanmayan video çeksende hertürlü bi bahane bulur inanmazda bunlar çok bilinen doğum hataları inanırlarda

eskiden Aİ 6 parmaklı çiziyordu hep o geldi aklıma

Astronomiye ilgisi olan şaşırmaz, uzayda ne tür canlılar var kim bilir. Benim niye aklıma Cronos new dawn geldi 6 parmak diyince :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,653
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri