Neler Yeni

age of empires 2 definitive edition tek başına sarar mı?

LaketrooS

80+ Silver

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Şöyle, oyunun multiplayer seçeneğinden girersen, yazılı sohbet kısmı var. Goygoy yapabiliyorsun. Ondan sonra da discorddan devam. Özellikle custom diplomacy olan oyunlar çok sarıyor. Kişilere özel mesaj atıp, müttefik oluyorsun. Başkasına ortak saldırı falan yapıyorsun işte. Tabii hainlikler falan da oluyor ama yine de güzel muhabbet oluyor. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun dışında lobide de tanışabilirsin tabii başkalarıyla. Ben en son oynayalı 1 seneyi geçti gerçi ama vardı Türk oyuncular vardı bol miktarda o sıralar.

LaketrooS

80+ Silver
Şöyle, oyunun multiplayer seçeneğinden girersen, yazılı sohbet kısmı var. Goygoy yapabiliyorsun. Ondan sonra da discorddan devam. Özellikle custom diplomacy olan oyunlar çok sarıyor. Kişilere özel mesaj atıp, müttefik oluyorsun. Başkasına ortak saldırı falan yapıyorsun işte. Tabii hainlikler falan da oluyor ama yine de güzel muhabbet oluyor. :)
İade ettim oyunu oyunda çok saçma bulduğum şeyler var mesela boşta olan kişileri toplu seçemiyoruz. Bir yere saldırırken düşman askeri gelince kimse ona vurmuyor. Biri ona vursun iye yonlendirincede azıcık alanı seciyom 10 kişi geliyor

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Eksiklikleri var ama yılların oyunu sonuçta normal bunlar. iyi günler dilerim

LaketrooS

80+ Silver
Eksiklikleri var ama yılların oyunu sonuçta normal bunlar. iyi günler dilerim
Knk sence 23 tl ile şuan steamde beni sadece 2 ay idare etse yeter oyun önerisi yapar mısın?

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Sistemin iyi ise ARK Survival Evolved alabilirsin. Craft ve hayatta kalma oyunu.

Yanına da Rise of Nations Extended Edition alırsın. Klasik strateji oyunu. Epey zevkli.
16.50 TL Ark, 7.75 TL Rise of Nations

Oyunları bir incele YouTube'dan hoşuna giderse deneyebilirsin.

LaketrooS

80+ Silver
Sistemin iyi ise ARK Survival Evolved alabilirsin. Craft ve hayatta kalma oyunu.

Yanına da Rise of Nations Extended Edition alırsın. Klasik strateji oyunu. Epey zevkli.

Rise of nations pek beğenmedim ark iyi ama sistemim kötü biraz oyna göre

Asetto Corsa - age of empires 1 DE nasıl sence?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,488
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj
Top Bottom