Evet olabilir hocam, peki sırasına göre mi oynıyayım sizce? Çoğu kişi en iyisi II diyor, IV'dü online'da oynayan az oyuncu mu var acabaeğitim oyna hikaye bölümleri var onalrda güzel
sonrada onlıneda maç atarsın sararsa rütbeli
ben oynuyoruz
sırasının bir önemi yok yeni başlayanlar için bence 4 daha iyi gamepasde hepsi varEvet olabilir hocam, peki sırasına göre mi oynıyayım sizce? Çoğu kişi en iyisi II diyor, IV'dü online'da oynayan az oyuncu mu var acaba
Aslında hocam az çok hatırlıyorum yani. Bu restore versiyonlarınıda 2 ve 3' ü az bişey oynama şansım olmuştu geçenlerde. Yani kötü değiller bence grafik olarak, ama şu an 4 günümüze daha yakın grafiklerde doğrudursırasının bir önemi yok yeni başlayanlar için bence 4 daha iyi gamepasde hepsi var
2 en çok sevilen ama yenı başladığın için baya retro gözükür
ramazanda çok oynarım sarıyorDostlar selam, çok küçükken Age Of Empires oyunlarını hep görür fakat oynayamazdım, bilmez, anlamazdım çünkü. Şu an 4 oyunuda satın aldım, sizce zorlanır ve sıkılırmıyım tek başıma olduğum için? Yada nereden, nasıl başlamalıyım?
ve birazdaha basit gibi başlaması daha kolay gibi geldi banaAslında hocam az çok hatırlıyorum yani. Bu restore versiyonlarınıda 2 ve 3' ü az bişey oynama şansım olmuştu geçenlerde. Yani kötü değiller bence grafik olarak, ama şu an 4 günümüze daha yakın grafiklerde doğrudur![]()