Neler Yeni

AGI 1TB NVMe M.2 SSD 7400MB Okuma/5500MB Yazma Nasıl Bir SSD Markayı Bilen Varmı

The_Duck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Çetiner
Gençer gaminde şuan hali hazırda 13.500 olan DA-C2 sistemini almayı düşünüyorum içindeki birkaç parçayı değiştirip alıcam bunlardan biride SSD, 1 TB almayı düşünüyorum fakat hazır sistem olduğu için önerdiği ssd ler sınırlı ve 1 TB Lık öyle bilenen marka yok (en azından benim için) içlerinden Okama ve Yazması güzel Dram olan AGI marka bu SSD vardı bunu alayım mı diye düşünüyorum fakat Markadan Dolayı Tereddüt ediyorum bir Fikri olan varmı yardım edebilecek
Link: https://www.gencergaming.com/ai838-1tb-m.2-pcie-gen4-ssd
NOT: Hazır Sistem de bu SSD Linki normal olarak bıraktım

Son düzenleme:

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
İlk defa gördüm, duydum. Bence almamalısın.
Başka hangi markalar var?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,535
İsim
Hacı
Markayı bilmiyorum. Ben KC 3000 alırdım.

The_Duck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Çetiner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk defa gördüm, duydum. Bence almamalısın.
Başka hangi markalar var?
Apacer - Goodram - Team - AGI - Adata bunlar var ama içlerinden sadece AGI ve Team ın 1 TB lık hali var diğerleri 512 gb

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Gençer gaminde şuan hali hazırda 13.500 olan DA-C2 sistemini almayı düşünüyorum içindeki birkaç parçayı değiştirip alıcam bunlardan biride SSD, 1 TB almayı düşünüyorum fakat hazır sistem olduğu için önerdiği ssd ler sınırlı ve 1 TB Lık öyle bilenen marka yok (en azından benim için) içlerinden Okama ve Yazması güzel Dram olan AGI marka bu SSD vardı bunu alayım mı diye düşünüyorum fakat Markadan Dolayı Tereddüt ediyorum bir Fikri olan varmı yardım edebilecek
Link: https://www.gencergaming.com/ai838-1tb-m.2-pcie-gen4-ssd
Adamların sitesine girilmiyor.
Not: Düzeldi şimdi :D

Top Bottom